Gå til sidens hovedinnhold

Fire unge kunstnere i farta

Land Kunstforening inviterer til høstutstilling med fire unge kunstnere. En av dem er Anders Hagen (24 år) som har vokst opp i Søndre Land, og som nå er student ved Kunstakademiet i Bergen.

Innsendt

Hagen har kuratert utstillingen “Menneske i samfunn”, som er en gruppeutstilling bestående av de fire unge kunstnerne: Andrada Băleanu (video og A.I.), Anders Hagen (lyd, skulptur og objekt), Synne Nordvi Halvorsen (installasjon) og Ragnhild Tokvam (fotografi).

Hver av dem jobber med ulike medier og innfallsvinkler i sine arbeider. En god blanding av nyere og eldre medier, håndverk i fokus og konseptuell kunst, introspektiv og samfunnsorientert. Det som forener alle fire i denne utstillingen er deres humanistiske tilnærming og konsept. Alle jobber med tanker og ideer rundt mennesket i et samfunn; i en kollektiv hverdag.

Hva skjer med vårt psykiske liv i møte med andre mennesker? Hvordan kan lyd være en katalysator for forandring og belysning av økonomiske og sosiale utfordringer? Hvor går grensen mellom minne og følelse? Hvordan setter arkitektur og hjemlige omgivelser et grunnlag for vårt daglige liv og følelse av tilhørighet?

Med unge sinn i en stadig foranderlig prosess og nye utsikter i vente på personlig og utdanningsplan, bygger dette opp til å bli en spennende og annerledes utstilling I fjøsgalleriet.

Velkommen til åpning lørdag 28.august klokka 12.00 !

Vi har åpent alle helger fra 12-15 til og med 12.sept.

Kommentarer til denne saken