Breddefotballen er i full gang. 3. divisjon åpnet sist helg, mens 4.- og 5. divisjon følger etter denne helgen.

Fredag kveld tar SK Gjøvik-Lyn i mot reservene fra Lillestrøm på Gjøvik stadion. Etter hele 5-1 mot Ull/Kisa 2 mandag er Espen Haugs gutter favoritter også mot Lillestrøm 2. Selv om det alltid er uvisst hvor sterke lag toppklubbene sender på bortekamper. Lillestrøms eliteserielag har viktig kamp søndag. Mye taler derfor for at det blir et ungt lag som kommer til Gjøvik. Kampen starter 18.00 fredag kveld.

Seriestart i fjerde

Fredag sesongdebuterer Kolbu KK i 4. divisjon med bortekamp mot Faaberg. Den kampen sendes på OA-TV fra 19.30. Kolbu KK har svingt i prestasjonene i treningskamper, men har en meget god førsteelver som skal ha gode muligheter til å ta med seg tre poeng hjem fra Jorekstad.

Lørdag trenger de fotballinteresserte to skjermer å se lokal fotball på. Da sendes nemlig FK Toten - Nybergsund og Elverum - Raufoss 2. Begge har kampstart 16.00.

Møter østerdøler

FK Toten fikk en flott start på sesongen med seier borte mot Stovner. Nybergsund ledet 2-0 mot Kongsvinger 2 i sin seriepremiere, men Kongsvinger 2 utliknet like før slutt.

Raufoss 2 stilte med et ungt juniorlag i seriepremieren mot Gjelleråsen og tapte 1-6. Nå er A-stallen tilbake fra ferie og flere seniorspillere er tilgjengelige. Selv om Raufoss har en del skader, og nok ikke stiller like sterkt som i treningskampen mot Elverum like før seriestart, så blir det et spennende oppgjør mot en av opprykksfavorittene. Elverum slo FuVo 1-0 i sin første kamp.

I tillegg til de tv-sendte kampene møtes Gran - Lillehammer, Valdres FK - HamKam 2 i 4. divisjon.