Finn Engen er Opplands kandidat til prisen Årets ildsjel

Onno Verberne (t.v.) delte ut Raufoss ILs hederspris til Finn Engen for 57 års tjeneste i klubben på opprykksfesten for et år siden. Nå er han Opplands kandidat til Årets ildsjel på Idrettsgallaen.

Onno Verberne (t.v.) delte ut Raufoss ILs hederspris til Finn Engen for 57 års tjeneste i klubben på opprykksfesten for et år siden. Nå er han Opplands kandidat til Årets ildsjel på Idrettsgallaen. Foto:

Finn Engen fra Raufoss IL Fotball er Opplands kandidat til prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen 4. januar.

DEL

Det skriver Norges idrettsforbund i en pressemelding. Én kandidat fra hver idrettskrets er med i kampen om fem finaleplasser som offentliggjøres i løpet av desember. Totalt kom det inn over 500 nominasjoner fra hele landet.

Basert på nominasjonene i fylket fikk hver idrettskrets i oppgave med å plukke ut én kretskandidat til prisen. Det er Oppland idrettskrets som har valgt ut Finn Engen fra Raufoss IL Fotball.

17 blir til fem

I løpet av de neste ukene vil de 17 kretsfinalistene bli til fem finalister. Finalistene blir overrasket av Norges idrettsforbund, Norsk Tipping og NRK. Det er ildsjelsjuryen som plukker ut de fem finalistene som vil kjempe om prisen.

Årets ildsjel 2020 vil bli kåret på bakgrunn av ildsjelsjuryens stemme og folkeavstemningen som avholdes mellom 14. og 31. desember. Juryens stemme og folkeavstemningen teller like mye.

Årets ildsjelsjury består av Kjetil André Aamodt, Aida Dahlen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Are Strandli, Marit Bjørgen, Olaf Tufte, Ragnhild Gulbrandsen og idrettspresident Berit Kjøll.

Fylkesvinnerne:

Vivian Nilsen, Finnmark, Berlevåg Turn & IF

Elin Sagerup, Troms, IL Blåmann

Ola Leiråmo, Nordland, Bossmo & Ytteren IL

Sverre Inge Ness, Trøndelag, Hommelvik Guts

Per Olav Blikås, Møre & Romsdal, Molde og Omegn IF

Torill Ebne, Sogn & Fjordane, Aurland IL

Berit Eirin Tungeland, Hordaland, Os turn og fotball

Bente og Rune Stangeland, Rogaland, Riska FK

Geir Daasvatn, Agder, Otra IL

Dag Nielsen, Telemark, IF Ørn

Torill Heia, Buskerud, IL Skrim

Finn Engen, Oppland, Raufoss IL Fotball

Rolf Hansen, Hedmark, Galterud IF

Fred Skarsteen, Vestfold, Vear IF

Trond Smaadahl, Østfold, Tomter IL / Kollenhopp

Kåre og Karin Melsæther, Akershus, Bærums Verk Hauger IF

Torgny Hasås, Oslo, Grüner Fotball

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags