Gå til sidens hovedinnhold

Forhåndsvisning på «Los Bando»: – Det var veldig rart å se seg selv

Artikkelen er over 3 år gammel

Gjøvik: Lokale krefter har entret kinolerretet. Lørdag var det forhåndsvisning på «Los Bando».

Unge skuespillere fra Gjøvik og Toten er med i den nye ungdomsfilmen Los Bando Immortale. Lørdag var det duket for førpremière-fest på Gjøvik kino.

Kapp-gutten Jakob Dyrud spiller Aksel i filmen og Gjøvik-gutten Tage Hogness spiller Grim. Eina-jenta Amalie Narum spiller Linda i filmen som handler om rockebandet som må ty til dirty tricks for å komme seg til NM i rock som arrangeres langt unna bandets hjemmeadresse.

Med seg i filmen er det også sterke skuespillernavn. Nils Ole Oftebro, Frank Kjosås, Stig Henrik Hoff og Jonas Hoff Oftebro er også med i filmen. Regien er ved Christian Lo fra Vinstra:

– Dette er tredje visning på filmen før den slippes over hele landet 16 februar. Vi har også vist filmen på en videregående skole og fått bra tilbakemelding, sier Lo.

Lørdag hadde filmen forhåndsvisning på Gjøvik kino med en del inviterte gjester og publikum for øvrig. Band fra Gjøvik Rockeverksted satte kinoen i skikkelig rocke-stemning rett før visning. Filmen er også plukket ut til å delta på filmfestivalen i Berlin i den såkalte Generation-seksjonen.

– Dette ble en skikkelig kul og morsom film, men det var veldig rart å se seg selv, sier kappingen Jakob Dyrud.

Kommentarer til denne saken