Slik gikk det da SommerOAsen besøkte Fastland

Konkurransene var populære blant barna.

Konkurransene var populære blant barna. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Oppland Arbeiderblads sommerpatrulje arrangerte konkurranser for barna på Fastland. Vinneren var godt fornøyd med premien

Stemningen var god da Oppland Arbeiderblads sommerpatrulje ankom Fastland. Solen skinte, og det var ikke en sky å se på himmelen. Det var fullt av folk og mange barn som badet og koste seg.

Sommerpatruljen begynte med å informere barna på Fastland om konkurransen. Deretter ble det delt ut is til barna. Det falt i god smak på den varme sommerdagen.

Denne gangen arrangerte sommerpatruljen to konkurranser. Først var det tid for å kaste erteposer i melkespann. Konkurransen var populær blant barna. Storesøster Iselin Kjelsberg (10) og småsøsknene Elise (8) og Oliver (8) var blant deltakerne.

Kjempegøy

Dette var kjempegøy, sier Iselin. Det var ikke vanskelig å få erteposene opp i melkespannet. Jeg fikk det enkelt til. Det var nok en fordel at jeg har vært med på samme type konkurranse tidligere.

Elise og Oliver synes det var vanskeligere å få erteposene opp i melkespannet.

Det var ordentlig vanskelig, sier tvillingene i kor. Heldigvis fikk vi det til da vi stilte oss litt nærmere melkespannet. Da var det ikke så vanskelig.

Søsknene Elise, Oliver og Iselin Kjelsberg syntes det var gøy med ringspill.

Søsknene Elise, Oliver og Iselin Kjelsberg syntes det var gøy med ringspill. Foto:

Det vanket premier til barna som deltok.

Jeg fikk en temperaturmåler i premie, sier Iselin fornøyd.  Nå kan jeg sjekke hva badetemperaturen på Fastland er.

Ringspill

Etter premieutdelingen var det ringspill som sto for tur. Det var stort engasjement blant barna, og finalistene var dyktige. Noah Slaaten (7) tok imidlertid en knepen seier.

Yes, jeg vant, jubler Noah. Jeg vant til og med over noen gutter som var eldre enn meg!

Noah fikk både refleksvest, matboks og t-skjorte i premie.

Kjempefine premier! Jeg liker vesten godt fordi den blinker i mørket. Matboksen var også fin. Jeg er så glad i makrell i tomat. Nå kan jeg ha makrell i tomat til skolemat hver dag, smiler han.

Gårdsferie

Noah og lillesøsteren Siena Slaaten (5) bor i Canada, men er på ferie på gården til bestefar i Gjøvik.

Det er kjempegøy å være på ferie i Norge, sier Siena. Bestefar bor på gård, og jeg synes traktoren til bestefar er skikkelig kul. Men nå er det supert å bade her på Fastland!

Artikkeltags