Gå til sidens hovedinnhold

Fartsfest på Dokka!

Innsendt

Fredag 25. juni inviterer Sentrum kino og Parken ungdomsklubb til fartsfest i landsbyen Dokka! Anledningen er premieren på Fast & Furious 9. Fra 17:00 blir det bilutstilling med grombiler på området rundt Parken. Det blir også åpen klubb, sånn at du kan stikke innom Parkens lokaler og se hvor utrolig heldige ungdommene i Nordre Land er! I tillegg kjøres det offisiell åpning av det nyoppussede mekkeverkstedet i løpet av kvelden. Klokka 19:00 og 21:45 blir filmen vist på Sentrum kino like bortenfor. Selv om kinoen nå kan ta imot 150 besøkende av gangen, anbefales det at man fordeler seg på de to filmvisningene. Filmen vises dessuten den etterfølgende søndagen, da vises også Ville vestens datter.

Smittevern

Arrangementet er i utgangspunktet åpent for alle, forutsatt at man kommer fra en kommune med relativt lavt smittetrykk og ikke har symptomer på sykdom. Under bilutstillingen ved Parken, gjelder følgende smittevernregler. Dersom du ikke kan holde avstand, anbefales bruk av munnbind. Man bør unngå sammenstimling rundt enkeltobjekter, bilene fordeles på flere felt og publikum oppfordres til å spre seg så godt som mulig. Dersom du skal inn i Parkens lokaler, registrer et telefonnummer i inngangen og benytt fremsatt håndrens. På kinoen gjelder vanlige smittevernregler. Der er noen av de viktigste reglene å benytte håndrens og holde avstand (1 meter/1 sete til personer utenfor din husstand). Følg gjerne Sentrum kino og Parken ungdomsklubb på Snapchat eller Facebook for mer informasjon om smittevern og annet.

The Fast Saga

Ventetiden har vært uutholdelig for de som har bensin i blodet og interesse for The Fast Saga! Den niende filmen skulle opprinnelig lanseres i fjor, men som mange andre storfilmer, ble den utsatt på ubestemt tid. Endelig får vi se hvordan det går med Dominic Toretto, som fikk livet snudd opp ned i forrige film. Den kriminelle mesterhjernen Cipher er tilbake, og det er dermed duket for utfordringer, overraskelser og avsløringer vi ikke tidligere har sett maken til. Justin Lin har igjen stått for regien, så det er all grunn til å forvente en fartsfylt og storartet kinoopplevelse! Med 12-årsgrense passer filmen best for ungdom og voksne, men barn ned til 9 år kan komme i følge med foreldre/foresatte. Sentrum kino og Parken ungdomsklubb ønsker herved velkommen til en etterlengtet fartsfest i trygge rammer!

Kommentarer til denne saken