[ØSTLENDINGEN:] – Jeg gleder meg til å møte de andre, se dem dypt inn i øynene og være glad og fornøyd. Den dag i dag vet jeg ikke hva jeg har gjort for at de andre skal vende seg så mot meg, sier Geir Magne til VG.

Søndag kveld kåres vinneren, og tradisjon tro samles samtlige deltakere til finalefest i Oslo.

Igjen står tre deltakere – Halvor Sveen, Amalie Snøløs og Eunike Hoksrød. To av disse ender opp i finalen søndag kveld og én vinner hytte og bil.

– Tilgivelse kommer ikke

Spesielt kokte det rundt Geir Magne Haukås etter den brutale tvekampen mot Kristian Krubel Djubnes. Da smalt det fra Krubel Djupnes at han aldri kom til å tilgi Geir Magne og har siden gått ut i media og omtalt Geir Magne som en «hestkuk».

 

– Det blir uproblematisk for meg å møte Geir Magne på festen. Jeg kan jo mene at han er en hestkuk for måten han oppfører seg på, uten at jeg går rundt og er sur. Men noen tilgivelse kommer det ikke. Det må han bare leve med, sier Kristian til VG og legger til:

– Hvis jeg tilgir ham, kommer han til å si noe om at jeg har gått i meg selv, og noe sånn skal jeg ikke være med på. Jeg har likevel ikke tenkt å kaste bensin på bålet, men hvis han slenger med bensinkanna, så kan det hende det tar fyr.

– Støtt ut av flokken

Etter at innspillingen var over skal flere av Farmen-deltakerne ha hatt flere treff sammen – samtlige uten Geir Magne Haukås.

– Jeg er aldri blitt invitert. Selvsagt ville jeg seriøst vurdert å dra på det, sier Geir Magne.

– Jeg har snakket om å bli støtt ut av flokken. Dette er min egen følelse. Hvis Kristian og de andre er irritert på meg, må de ta ansvar for sine egne følelser, avslutter Geir Magne Haukås.