Gå til sidens hovedinnhold

Halvor ber Kristian bli med å jakte eggtyv. Det hjelper trolig ikke stort

Artikkelen er over 4 år gammel

Halvor synes hønene plutselig legger få egg – og har helt rett.

Noen er mer opptatt av eggbeholdningen enn andre. Halvor allierer seg med Kristian for å avsløre eggtyven på Farmen-gården. Lite visste han om at Kristian har full oversikt over hvordan eggbeholdningen forsvinner.

Eggtyv

Kristian innrømmer nemlig overfor Camilla og Eunike at han er grunnen til at det forsvinner egg. Han anslår at han har tatt cirka tolv egg.

Amalie Snøløs ble utnevnt til storbonde av Geir, som måtte forlate Farmen etter at Kristian slo ham i tautrekking søndag.

Les også

Kristian posisjonerer seg – ble en del av «firerbanden»

 

Hun spurte Halvor om å holde henne med selskap i storbondehuset på gården. Konkurransen tilspisser seg, kun to menn og fire kvinnelige deltakere står igjen i konkurransen.

Sliter med motivasjonen

I denne ukas oppdrag skal forpakterne lage båtoppheng i naustet, fjerne stubber fra beite og hogstområdet, bygge potetkasser og lage 300 komper til Fattighuset.

Les også

Kristan sendte Geir hjem fra Farmen

 

Flere av deltakerne sliter med motivasjonen for denne ukas oppdrag. Det frister mer å slappe av, særlig fordi de ikke unner Amalie Snøløs en finalekniv til. Flere av deltakerne uttrykte misnøye med at storbondens arbeidsinnsats ikke var på høyde med resten av gjengen.

– Storbonden har tapt mange stjerner de første dagene denne uka her, det skal være sikkert, sa Kristian til kameraet.

Kommentarer til denne saken