Få varsel når OA skriver om det du er interessert i med vår nye app

SLIK: Den nye OA-appen er av utseende nokså lik den forrige, men har flere muligheter for deg som i større grad vil personifisere din mediehverdag.

SLIK: Den nye OA-appen er av utseende nokså lik den forrige, men har flere muligheter for deg som i større grad vil personifisere din mediehverdag. Foto:

Føler du at nyhetsvarsel på mobilen er noe mas? Da har Amedia og Oppland Arbeiderblad funnet løsningen: Nå kan du få varsel bare på de kategoriene du ønsker deg.

DEL

For noen uker siden kom Oppland Arbeiderblads app i nytt utseende. Med det nye utseende gjør OA din app-hverdag enklere. Du kan i større grad enn tidligere styre hvilke bildeserier, artikler og reportasjer du får opp – sortert etter kategorier eller geografi.

I fanen «For deg» kan du lage din helt egen forside, basert på nyhetskilder. Du velger selv hvilke av de 20 tilgjengelige kategoriene du ønsker å få inn i nyhetsstrømmen din. Du kan også velge her hvilke kategorier du vil få nyhetsvarsel på. Da kommer det opp en varsling på din mobil hver gang OA publiserer en sak med den kategorien du har valgt.

Du kan velge alle, eller bare noen.

Slik går du fram for å få nyhetsvarsler i den nye OA-appen:

  1. Velg «For deg» ved siden av «Forside» og «Sport» i menyen i bunnen
  2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre (under knappen for «Min profil») eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.
  3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.
  4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella – da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Se også video i bunnen av artikkelen!

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra den kategorien.

I appen finner du også en knapp som leder deg til vårt TV-univers Direktesport. Der sendes det et stort antall kamper fra mange idretter og flere store stevner i løpet av året. Dette følger med i ditt OA-abonnement.

Du finner også knapp i menyen nederst til e-avisa, som du også fant i den tidligere appen.

    Merk: I denne videoen er det Østlandets Blads nye app som vises, men den er helt lik hos Oppland Arbeiderblad.

    Artikkeltags