Europris-butikken på Roa er blitt ny. Etter å ha vært stengt i 10 dager, er det nå klart for nyåpning torsdag 14. januar klokken 09.00. Da står butikksjefen Kjell Ove Fagerland og hans ti medarbeidere klare til å vise fram den 1000 kvadratmeter store butikken i ny drakt – og med Antibac. Alle smittevernhensyn blir tatt, og det blir av forståelige grunner ikke den feståpningen som er normalt når Europris åpner eller gjenåpner en butikk. Det blir fokus på å holde avstand, men butikksjefen lover også flere gode tilbud.

– Vi har fantastiske kunder og medarbeidere, som ønskes velkommen til det jeg vil kalle en ny Europris-hverdag for oss alle, sier Kjell Ove Fagerland.

– Butikken er blitt veldig fin, og jeg er spent på kundenes reaksjoner, sier butikksjefen som selv sprudler av forventning og gleder seg til å ønske kundene velkommen etter fornyelsesprosessen.

Lettere for kunden å orientere seg

– Den nye butikken blir mer oversiktlig og lettere å orientere seg i. Det blir mer «shop in shop» hvor de enkelte varegruppene blir tydeligere atskilt. Med en ny «handlegate» får vi vist fram varene på en bedre måte, og handleopplevelsen blir også større, sier butikksjefen, som har vært snart fire år i Europris.

Kjell Ove Fagerland har en fortid i Rema 1000 og har alltid jobbet med salg. Først på Ørnes i Nordland der han kommer fra. Så på Sverigesiden av Svinesund. Og nå altså for Europris på Roa, og med bopel på Jevnaker.

Gode og rimelige varer

– Vi er stolte over produktene vi leverer. Vi har gode og rimelige varer og et kjempestort utvalg, sier butikksjefen, som kan fortelle om et meget godt år i 2020, og at smågodt er det største enkeltproduktet, også på Roa.

– Jeg trives med det vekslende livet i Europris der det meste er sesongbetont – og hvor det alltid er en sesong – og sesongvarer – å forholde seg til. Med en «ny» og bedre butikk å handle i, sier vi velkommen til smarte kjøp og «mer til overs».

Europris-kjeden åpnet i 2019 seks nye butikker, gjennomførte åtte relokaliseringer og to utvidelser, mens sju butikker ble bygget om og modernisert.