Etterlyst etter alvorlig voldshendelse i Gjøvik – pågrepet i Kongsvinger

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

En mann i 40-årene ble i ettermiddag pågrepet av politiet i Kongsvinger etter at han forsøkte å stikke av fra det som politiet betegner som en alvorlig voldshendelse i Gjøvik tidligere i dag.

Mannen skal ifølge Atle B. von Obstfelder ved politiets operasjonssentral ikke være bosatt i Gjøvik på nåværende tidspunkt, men har vært bosatt her tidligere.

– Det er snakk om en alvorlig voldshendelse, som vil bli videre etterforsket ved Gjøvik politistasjon, sier von Obstfelder til Oppland Arbeiderblad.

Da politiet fikk melding om voldshendelsen og den sannsynlige gjerningsmannen, etterlyste de straks en bil som vedkommende disponerte.

Offeret innlagt

– Siden det var trolig at han kjørte bil, varslet vi også andre politidistrikt, og bilen ble da etter en stund observert av våre kolleger ved Skarnes, sier von Obstfelder.

Etter å ha forfulgt mannen over en strekning, fikk politibilen stoppet ham ved Rasta og arrestert mannen. Ifølge politiet havnet mannens bil i grøfta.

Den fornærmede i saken måtte ifølge politiet legges inn på sykehus etter voldshendelsen, men skadeomfanget er foreløpig ukjent.

Politiet bekrefter at offeret for voldshandlingen er en kvinne, men ytterligere informasjon er ennå ikke frigitt.

Gjerningsmannen er kjørt til sentralarresten på Hamar, og vil sannsynligvis bli avhørt av politiet der.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken