Etterforsker to narkosaker i distriktet

PÅ PLASS: Politikontakt Mathias Engebakken i Søndre Land var blant politibetjentene som var på plass ved eneboligen i Fluberg torsdag ettermiddag.

PÅ PLASS: Politikontakt Mathias Engebakken i Søndre Land var blant politibetjentene som var på plass ved eneboligen i Fluberg torsdag ettermiddag. Foto:

Ifølge en OA-tipser har flere politipatruljer og krimteknikere vært på en adresse i Fluberg i Søndre Land. Også i Snertingdal har politiet aksjonert i dag.

DEL

Siden onsdag kveld har store politistyrker vært på plass ved en enebolig i Fluberg i Søndre Land. Bakgrunnen er narkotika, får OA bekreftet fra politiinspektør Johan Petter Bærland hos politiet i Innlandet.

– Vi etterforsker en narkotikasak. Vi kan på nåværende tidspunkt ikke gi mer informasjon om saken fordi vi står midt oppe i dette akkurat nå, forteller han til Oppland Arbeiderblad.

Har du tips i saken? Ring oss på 61 18 93 00 eller via sms med kodeord OATIPS TIL 2005. Epost? tips@oa.no

OA har også fått tips om at politiet har jobbet med en tilsvarende aksjon i Snertingdal torsdag.

- Jeg kan bekrefte at vi også etterforsker en narkotikasak i Snertingdal. Det er snakk om to ulike saker, men det er naturlig for oss å undersøke om det foreligger en sammenheng. Heller ikke denne saken kan vi kommentere ytterligere per nå. Vi er derfor nødt til å komme med flere opplysninger på et senere tidspunkt.

Etter det OA kjenner til var aksjonen i Snertingdal sentrum. Også der skal det ha vært flere politipatruljer og politibetjenter ikledd hvite beskyttelsesdresser.

Tilbakeholdne med info

En tipser OA har snakket med, fortalte at det var mye politi på stedet i Fluberg og at det var godt synlig at noe skjedde på eiendommen. Eiendommen ligger inntil fylkesveg 33, hvor det går mye trafikk.

– Det er blant annet politi med hvite dresser på plass, har OA fått opplyst fra flere kilder.

Politiets operasjonssentral ønsket ikke å oppgi noe informasjon om hendelsen til OA ved 13-tiden torsdag. Da hadde flere personer tipset avisen om at det var en politiaksjon på stedet.

Bærland i politiet bekrefter til Oppland Arbeiderblad at de har vært på stedet siden onsdag kveld, men ønsker ikke å gå inn på ressurssituasjonen på stedet. Han ønsker ikke å kommentere om det er andre enn lokalt politi koblet på i saken.

Politikontakt Mathias Engebakken i Søndre Land er selv på stedet, men ønsker ikke å gi kommentarer til saken. Han henviser til Johan Petter Bærland.

- Har dere pågrepet noen i sakene?

- VI kan ikke kommentere dette ennå, sier Bærland torsdag ettermiddag.

Tips Oss
TLF: 61 18 93 00 SMS/MMS: oatips til 2005 E-post: tips@oa.no Send video

Artikkeltags