Gjøvik kunst- og kulturskoles tilrettelagte Sommercamp er nå historie. Pascal Norge-gruppene på Gjøvik med skole-elever fra Gjøvik og Østre Toten fikk ta del i 5 dager med musikk, dans og bevegelse denne uken.

Resultatet ble nylig vist på tunet på Gjøvik gård for kafégjestene. Skole-elevene og kor- og dansegruppen Korpus, som stilte som medhjelpere i prosjektet, tok oss med på en forestilling i finværet.

Deltakerne fikk fri utfoldelse og god mulighet til å finne frem sine skapende kreative evner. Kulturuken med base på Byscena Bedehust, ble brukt til mye sang og musikk, dans og bevegelse. Noen fikk også tid til å studere skulpurene som er plassert i Gjøvik sentrum. Nye vennskapsbånd ble knyttet, ikke minst under den daglige lunsjserveringen som Drengestua kafé sørget for.

Takket være koronastøtte fra Staten som Gjøvik kommune fikk, kan en rekke aktører og samarbeidspartnere arrangere aktivitetsuker som dette i sommer.

- En stor takk til alle deltakere og våre tre instruktører Katerine Espinal, Liliana Jimenez og Elise Gegauff, som muliggjorde gjennomføringen av Sommercampen, avslutter Ola Narten Svendsen, koordinator for prosjektet.