Hør episoden her:

Runar Bakkebø Nilsen liker å skape litt oppstandelse i det offentlige rom, enten ved å henge opp lapper med snurrete budskap, lure en lokal dyrebutikk med drøye forespørsler eller trolle alskens Facebook-grupper for å pådra seg kjeft. Et slags nettroll i humorens tjeneste, altså.

«Jeg har nettopp kjøpt meg bobil i skjul. For å kunne ha noen «alternative bekjentskaper» med kvinner, uten at kona merker det. Dere vet jo hvordan det er. Det er viktig å ha en hobby. I påskeferien skal jeg «offisielt» på pokertur med gutta,» skrev han nylig i Facebook-gruppa Bobilvenner i Norge.

Og selv om mange begynner å kjenne igjen navnet, lar enkelte seg stadig lure og provosere av komikerens påfunn.

Ukas episode av Ærlig Talt med Marie Gram handler om mobilbruk og sosiale medier. Marie er overbevist om at det er roten til alt som er vanskelig for mennesker i dag, og at livskvaliteten vår går ned ene og alene som en følge av at vi bruker mobilen for mye.

Runar på sin side er ekstremt glad i telefonen sin, og belyser flere gode sider ved bruk av både den og sosiale medier. Mye latter og humor, referanser til forskning og gode tankerekker er stikkord for denne podkasten.

Her kan du høre de andre episodene: