Endelig kom skiltet, etter to års venting

Av
DEL

MeningerJeg skrev et innlegg 20. juli 2017 om Ulykkespunktet ved veikrysset Hansveavegen – Lillehammervegen ved Riksveg 4 sør for Biri. Det hadde nettopp skjedd enda en ulykke i dette krysset. I tidens løp har det vært flere personskader også med involverte fra lokalmiljøet. I tillegg har det vært store materielle skader som følge av kollisjon.

Mitt primære forslag til forebygging var å gjøre endring på avkjørselen. Som strakstiltak foreslo jeg skilting av krysset som ulykkespunkt fordi det oppfylte de stramme kriteriene til denne benevnelsen i forhold til politianmeldte personskader.

Nå – etter 2 år - har endelig skiltingen kommet! Takk til statens vegvesen for ekspedisjon av saken, og til OA som brakte saken frem i media.

Jeg oppfordrer herved alle å blande seg inn i åpenbare urimeligheter i nærmiljøet, spesielt det som har med trafikkfarlige situasjoner å gjøre. Som farlige kryss, manglende skilting, manglende lys, manglende gang- og sykkelvei. Det er mange slike mangler i hele Gjøvik kommune.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags