Enda en norsk toppartist til Fjellhaven

TIL FJELLS: Lars Vaular kommer til Fjellhaven 15. februar neste år.

TIL FJELLS: Lars Vaular kommer til Fjellhaven 15. februar neste år. Foto:

Fjellhaven utvider konsertplakaten med flere norske toppnavn.

DEL

Denne gangen er det Lars Vaular som melder sin ankomst 15. februar 2020.

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med «Rett opp og ned», og samme år satte en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen «Helt om natten, helt om dagen».

Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra befestet sin posisjon som en artist som både transcenderer sjangre og generasjoner – hvilket har gitt han fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.

Mai 2019 ga Lars Vaular ut den superfengende «Kroppsspråk» der han med linjer som «når ditt beste ikke er godt nok» virkelig traff lytteren noe som gjorde at «Kroppsspråk» på kort tid ble en av landets største låter. Ikke lenge etter overrasket han med et samarbeid med Röyksopp og singelen «To minutter».

– Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt, sier Lars Vaular.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags