En person omkom i trafikkulykke ved Odnes

Artikkelen er over 1 år gammel

En enslig bil kjørte av vegen på fylkesveg 33 Gjøviklinna, ved Østrønningen/Nøden. Nødetatene var raskt på stedet. Sjåføren var alene i bilen, opplyser Innlandet politidistrikt.

DEL

– Det vi kan si er at det er et kjøretøy som har kjørt av vegen og truffet et tre utenfor vegbanen. Personen ble sittende fastklemt og nødetatene kom raskt til stedet. Dessverre sto ikke livet til å redde og personen er bekreftet omkommet, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Bård Einar Hoft.

Ulykken skal ha skjedd i en sving, det er våt asfalt på stedet. Det er 80-sone der ulykken skjedde og politiet snakker med vitner på stedet, kan OAs utsendte journalist fortelle.

– Det er en mann som er omkommet. Han har kjørt ut av vegen, truffet ei bjørk og døde trolig momentant. Krimteknikere er på veg, opplyser politiets innsatsleder, Steinar Andersen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Politiets innsatsleder, Steinar Andersen, forteller at føreren av bilen trolig døde momentatn da han kjørte ut av vegen og traff ei bjørk.

Politiets innsatsleder, Steinar Andersen, forteller at føreren av bilen trolig døde momentatn da han kjørte ut av vegen og traff ei bjørk. Foto:

Foreløpig er det uvisst om årsaken til ulykken, men politiet vil foreta undersøkelser.

– Vi har folk på stedet og foretar åstedsundersøkelse. Etterforskningen vil fortsette på teknisk og taktisk plan utover kvelden og natta, sier Hoft.

Politiet melder like før klokken 03 at det er snakk om en mann med utenlandsk opprinnelse, med registrert bostedsadresse i Norge. På det tidspunkt ble det fortsatt jobbet med å kontakte mannens pårørende i utlandet.

Fylkesveg 33 var stengt i en periode, men ble åpnet for normal ferdsel klokken 03, ifølge vegtrafikksentralen.

Artikkelen fortsetter under bildet

En person omkom i trafikkulykke ved Odnes etter å ha kjørt inn i et tre.

En person omkom i trafikkulykke ved Odnes etter å ha kjørt inn i et tre. Foto:

I morgentimene sier Bård Einar Hoft ved politiets operasjonssentral til Oppland Arbeiderblad at det fortsatt letes etter mannens pårørende i utlandet.

– Det er Kripos som bistår oss i å få tak i vedkommendes pårørende, og så lenge vi ikke har fått kontaktet dem, kan vi ikke si noe om alder eller nasjonalitet, sier Hoft.

Mannen, som opprinnelig kommer fra et europeisk land, vil ifølge politiet bli obdusert, og etterforskningen vil pågå utover dagen i form av vitneavhør.

Alder og nasjonalitet er frigitt etter dødsulykken

Artikkeltags