En person er død etter voldshendelse i Gjøvik

STORT OPPBUD: Minst fem politipatruljer ble tilkalt fra store  deler av Innlandet for å bistå med utspørring av naboer etter drapet.

STORT OPPBUD: Minst fem politipatruljer ble tilkalt fra store deler av Innlandet for å bistå med utspørring av naboer etter drapet. Foto:

Politiet rykket ut etter melding om en voldshendelse i Gjøvik sentrum tirsdag morgen. Senere kom meldingen om at mannen er død.

DEL

– En mann er død etter en alvorlig voldshendelse på Gjøvik, skriver politiet i ei pressemelding tirsdag morgen.

Politiet på stedet opplyser om at det har vært en alvorlig voldshendelse. Ifølge politiet ble mannen sendt til sykehuset med kritiske skader. Livet sto ikke til å redde. Senere samme morgen opplyser politiet at mannen er død.

Kvinne pågrepet

En kvinne i 20-åra er pågrepet i forbindelse med hendelsen. Hun er nå siktet for drap.

Politiet på stedet kan ikke si noe om relasjonen mellom de to involverte.

– Politiet har satt i gang etterforskning i saken og gjør flere undersøkelser på stedet. Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet, opplyser politiet.

Politiet jobber med rundspørring i nabolaget tirsdag morgen.

Hentet av ambulanse

Politiet jobber på stedet, både utendørs og inne ved en adresse i Gjøvik sentrum tirsdag morgen. Ifølge politiet fikk de melding om hendelsen klokken 05.50.

Ifølge en nabo OA har snakket med skal hendelsen ha skjedd innendørs. Han skal ikke ha hørt eller sett noe til selve voldshendelsen, men oppdaget hva som skjedde først da den fornærmede var utenfor.

– Han ble tatt med av ambulansen ute, sier naboen, som ønsker å være anonym til OA.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken