Gå til sidens hovedinnhold

Elvis, kjæm hem’att tæl jul

Innsendt

BREAKING NEWS!!!

Da er det bekreftet. ELVIS, har ikke forlatt bygningen men kjæm hem’att tæl jul. Eller i alle fall til Østre Toten kulturhus på Skreia, søndag den 6.desember kl 18.00.

Elvis Tribute bandet, Graceland Gjøvik, står endelig på en lokal scene igjen, og lover en konsert du sjeldent har opplevd maken til. Med musikalske godbiter på rekke og rad innpakket på en måte som vil gi deg assosiasjoner til kongen selv og i tillegg gi deg en god konsertopplevelse med garantert førjulsstemning. Bandet lover også noen musikalske overraskelser, selvsagt i Elvis sin musikalske ånd.

Graceland Gjøvik har i løpet av kort tid opparbeidet seg et godt musikalsk rykte, og leverer blant annet triubute Elviskonserter på høyt nivå. Bandet består av 13 medlemmer, inklusive tre korister og en blåserrekke på fem. Arrangementer er hentet fra USA, og spesialskrevet til bandet.

Alle konserter med Graceland Gjøvik har i 2020 vært utsolgt, så hvis man ønsker å senke skuldrene og la seg underholde noen timer med både kjente og kjære Elvislåter, så bør man nok forhåndsbestille billetter. Det kan gjøres på Østre toten kulturhus sine nettsider. Det er også mulig å kjøpe billetter i døra.

Arrangementet følger alle anbefalinger rundt Covid-19 sånn at det skal være et trygt og sikkert arrangement for alle. Bandet oppfordrer alle gjester i å gjøre det samme. Av samme grunn vil det på denne konserten være svært begrenset med plasser.

Kommentarer til denne saken