Gå til sidens hovedinnhold

Ellevill fotballmeny på Direktesport i helga: Følg treningskampene til Raufoss og landets topplag på OA-TV

Dessverre blir det ikke levende bilder fra lørdagens Raufoss-kamp mot Rosenborg, men de øvrige treningskampene til Raufoss – blant annet to mot Vålerenga – kan alle OA-abonnenter se direkte.

Fra og med lørdag åpnes det opp for treningskamper i de to øverste divisjonene igjen, og gjennom lokale avtaler i Amedia har du som OA-abonnent tilgang til en rekke fotballkamper denne helga (se oversikt i egen faktaboks).

En av få kamper vi ikke har rettighetene til er Raufoss' kamp mot Rosenborg, men klubbens øvrige treningskamper er nå «i boks».

OA er nemlig enige med Raufoss Fotball om en avtale som sikrer avisa direktesending av alle treningskampene på hjemmebane.

– Dette er en avtale vi har hatt i mange år, men nå er den forlenget med ytterligere to år, sier Thomas Edvardsen, salgssjef i Oppland Arbeiderblad (OA), om streamingrettighetene til Raufoss' treningskamper på Nammo stadion eller storhallen.

Han forteller at OA og Raufoss Fotball er enige om et tett samarbeid, men understreker at dette er en kommersiell avtale.

– Den innebærer at vi er synlige på Raufoss Fotballs flater, og omvendt. Intensjonen er blant annet å skape blest rundt Raufoss-fotballen, og ikke minst bidra til å få masse folk på kampene til Raufoss – når situasjonen tillater det igjen.

Stor verdi

Edvardsen påpeker at OA som lokal aktør ønsker å samarbeide med andre viktige aktører i avisas nedslagsfelt.

– Direktestreaming av Raufoss Fotballs treningskamper hjemme er en tilleggsavtale, som vi håper vil ha stor verdi for OAs abonnenter, spesielt nå som det ikke er lov med tilskuere til stede på kampene.

Raufoss hadde planlagt seks treningskamper før seriestart, som er satt til 15. mai. Der er Strømmen motstander på bortebane.

Nå er det klart at den ene hjemmekampen, mot Grorud førstkommende mandag, utgår.

– Vi jobber med å finne en annen motstander, sa trener Christian Johnsen til OA onsdag. Og fredag ettermiddag hadde de en ny kamp klar; Vålerenga spiller på Nammo stadion torsdag i neste uke, med kampstart klokka 15.00.

Les også

Kjenner du disse fotballspillerne? De er alle nye på Raufoss denne sesongen

Radiokommentering

Et Raufoss-lag med en rekke nye fjes i stallen møter altså Rosenborg i Trondheim lørdag klokka 13.00. Dette oppgjøret har ikke OA streamingrettighetene til, men vår sportsmedarbeider Knut Befring vil være til stede og radiokommentere på oa.no/direktesport.

De to første treningskampene hjemme på Nammo stadion er torsdag og fredag i neste uke; Vålerenga torsdag og HamKam fredag klokka 17.00. Begge kampene kan du se i sin helhet på OA-TV.

Det samme gjelder generalprøven mot Ull/Kisa på Nammo stadion lørdag 8. mai klokka 18.00.

Innimellom disse kampene møter Raufoss to meget sterke motstandere på bortebane; Vålerenga onsdag 28. april klokka 15.00 og Sogndal søndag 2. mai klokka 14.00. Begge disse kampene kan du se direkte på OA-TV.

Det samme gjelder en rekke treningskamper fram mot seriestart i eliteserien og 1. divisjon.

Les også

Vidar (51) fikk dødsdommen i november – fire måneder seinere er det ingen tegn til kreft

Kommentarer til denne saken