Juleforestilling og åpen scene på R.E.D. blir et nytt spektakulært bekjentskap, «High life» av og med trapeskunstnerne Eivind Øverland fra Norge og Lalla​ ​la​ ​Cour​ fra Danmark.

– I tillegg kommer den norske sirkusartisten Hege Eriksdatter Østefjells fra Lillesand til å vise litt av sine tissu-kunster, og vi får også med oss en liten huskonsert med lokale folk, forteller Ella Fiskum hos R.E.D.

I det hele tatt har R.E.D. nå fått god kontakt med sirkusartister som stadig tar turen til Eina, både for egen trening og for å delta på workshops.

Over helga, nærmere bestemt tirsdag 5. desember er det så premiere på den 17 minutter lange kortfilmen Engler over Toten». «Engler over Toten» er initiert av Ella Fiskum og Sudesh Adhana. Ved hjelp av dans, projisering av film, levende musikk, lys og poesi skaper de en forestilling som omslutter publikum.

«Engler over Toten» er en kjærlighetshistorie som utspilles mellom himmel og jord, nåtid og fortid, byen og landsbygda. Handlingen tar for seg historien til Adolf, en ung tilreisende engel som faller for Lena, en verdensvant danser som har bosatt seg på Toten med sin familie.

– Filmen vises som forfilm til «Ukens Perlefilm». Den er filmet gjennom et helt år på Toten, og kan godt sies å være en liten hyllest til Wim Wenders fantasi- og kjærlighetsfilm fra 1980-tallet. En rekke lokale statister og skuespillere er med, sier Ella Fiskum som har regissert «Engler over Toten» sammen med Elisabeth Rom.