Eftasblues på Gregers Live Hamar med

Mulens Portland Combo

Lørdag den 2. september kl. 15.00

Har du hørt om trommeslageren som var hobbymusiker i over 30 år, men som klarte å få med seg alle sine norske favorittmusikere, og til slutt lage en hit?

Hvis ikke, har du gått glipp av historien som beviser at med entusiasme er alt mulig.

Mulens Portland Combo er et løst sammensatt blues- og soul-band med trommeslager og leder Rolf «Mulen» Karlsen fra Slemmestad som eneste faste medlem. Bandet ble dannet i 1981, som et lokalt band i miljøet rundt sementfabrikken på Karlsens hjemsted på Slemmestad. Hvor han også har jobbet og er nå kulturarbeider på samme sted.

Gjennom årene har 96 musikere vært innom bandet, hvorav mange av landets elitemusikere, vært innom besetningen og det er vel riktig å si at hvis du ikke har vært innom Mulen, så er sjansene små for at du betyr noe i norsk musikkliv.. Kjente musikere som har spilt i gruppa er blant annet Sigurd Køhn, Tom Mathisen, Hamarsingen Carsten Loly og Vidar Busk.

Mulens Portland Combo har også vært på besøk hos Hamar bluesklubb, på 2000-tallet, da med fullt hus

Siden første plateslipp i 1993 kom gruppa ut med til sammen 5 utgivelser. Med gode ressurser i ryggen bestemte Mulens musikervenner seg for å skrive egne låter, og bak fasaden til et loslitt bluesband åpenbarer det seg i dag et originalt og tidløst band.

Kveldens band på Gregers Live er:

Rolf ”Mulen” Karlsen – trommer

Tom Erik Antonsen – bass

Ole Henrik Giørtz – keyboards, sang

Freddy Dahl – gitar, sang

Spennende

Unn deg selv en overraskelse!

Lytt til MPC, og du blir garantert forhekset fra første øyeblikk. Det er en funky, pulserende og forførende låter som de fremfører live på scenen.

Dørene åpnes kl. 14.00

Sted Gregers Live Hamar Arr. Hamar Bluesklubb: Hamar Bluesklubb