Bamse (7) savnet i snart 4 måneder – ble nylig observert

FORTSATT PÅ RØMMEN: Bamse (7) har vært snart fire måneder på rømmen. Nylig ble han observert ved flyplassen.

FORTSATT PÅ RØMMEN: Bamse (7) har vært snart fire måneder på rømmen. Nylig ble han observert ved flyplassen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi håper å få ham hjem til jul.

DEL

Snart fire måneder etter at hunden Bamse (7) forsvant på veien fra flyet til bagasjebåndet på Oslo Lufthavn, hadde hundeeier Heidi Haanstad nesten gitt opp håpet om å få han tilbake. Men nå øyner den fortvilede eieren nytt håp.

– Nylig kom meldingen om at Bamse hadde blitt sett i det samme området der han tidligere er observert. Nå håper vi å få han hjem til jul, sier Haanstad til Romerikes Blad.

Leteaksjon

Det var 28. juli at Bamse forsvant fra flyplassen. Det ble satt i gang en storstilt leteaksjon av både flyplasspersonell og frivillige i dagene som fulgte. Bamse ble observert i nærheten av flyplassen flere ganger, men han lot seg ikke lokke eller fange.

De siste månedene er det kun frivillige som har lett etter chihuahua-blandingshunden.

– Det har gått lang tid mellom hver gang Bamse er blitt sett. Vi trodde rett og slett at han ikke lenger var i live, men den 8. november ble han sett i området rundt Garder kurs og konferansesenter, sier Haanstad.

Bamse er også observert rundt Dalen parkering.

Sofagris

Haanstad gleder seg over at Bamse fortsatt ser ut til å være i live, men samtidig synes hun det er trist at han løper ensom og kald rundt.

– Bamse pleide å være en sofagris som likte å ligge foran peisen, sier Haanstad.

Den siste tiden er det delt ut nye flyers med etterlysning av Bamse. Hundeeieren oppfordrer alle som ser hunden, til å forholde seg rolig og fattet.

– Ikke rop, lokk eller gi mat, men ring 917 28 880, oppfordrer Haanstad.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

Artikkeltags