Gå til sidens hovedinnhold

DumDum Boys til Trollrock

Artikkelen er over 1 år gammel

Det legendariske bandet har vært etterspurt til festivalen i flere år og nå er de endelig klare for å ta turen til fjells! Lørdag 25. juli spiller DumDum Boys på Trollrock

Med nesten fire tiår i rampelyset kan man nesten ikke ta munnen for full - Dumdum Boys er landets mest legendariske rockeband.

– Vi håper å se så mange som mulig på Trollrock, sier gitarist Kjartan Kristiansen. Arrangørene har prøvd å få til en konsert med bandet i flere år.

Trollrock planlegger sin siste festival, byr på norske toppband

– Jo da, vi ble glade da muligheten åpnet seg, sier Trond Rogne i Trollrock og fortsetter:

– Det er svært passende og etterlengtet å få til en konsert på den siste festivalen. I løpet av kort tid kommer enda flere artister så vi tror at programmet fenger de fleste. Så langt har Trollrock solgt rett over 1000 festivalpass.

– Det er en kapasitet på 3000 publikummere og en del plasser igjen, men vi har aldri solgt så bra som nå, sier Rogne.

Les også

Artisthonoraret til kjent norsk artist ble tidoblet på seks år – Uaktuelt å ringe til den artisten

– Hvis statistikken holder seg så vil vi selge ut festivalen i forkant. Til desember har vi doblet salgstallene fra vårt beste år i 2016. Det tyder bra og nå fortsetter vi med artistslipp vi virkelig står inne for så jeg tror og håper dette blir et veldig bra år å avslutte det hele. DumDum Boys spiller lørdag 25. juli, rett før de lokale heltene i Staut.

Kommentarer til denne saken