DumDum Boys til Trollrock

ROCK TIL FJELLS: Prepple og DumDum Boys er klare for sommerens Trollrock.

ROCK TIL FJELLS: Prepple og DumDum Boys er klare for sommerens Trollrock. Foto:

Det legendariske bandet har vært etterspurt til festivalen i flere år og nå er de endelig klare for å ta turen til fjells! Lørdag 25. juli spiller DumDum Boys på Trollrock

DEL

Med nesten fire tiår i rampelyset kan man nesten ikke ta munnen for full - Dumdum Boys er landets mest legendariske rockeband.

– Vi håper å se så mange som mulig på Trollrock, sier gitarist Kjartan Kristiansen. Arrangørene har prøvd å få til en konsert med bandet i flere år.

Trollrock planlegger sin siste festival, byr på norske toppband

– Jo da, vi ble glade da muligheten åpnet seg, sier Trond Rogne i Trollrock og fortsetter:

– Det er svært passende og etterlengtet å få til en konsert på den siste festivalen. I løpet av kort tid kommer enda flere artister så vi tror at programmet fenger de fleste. Så langt har Trollrock solgt rett over 1000 festivalpass.

– Det er en kapasitet på 3000 publikummere og en del plasser igjen, men vi har aldri solgt så bra som nå, sier Rogne.

– Hvis statistikken holder seg så vil vi selge ut festivalen i forkant. Til desember har vi doblet salgstallene fra vårt beste år i 2016. Det tyder bra og nå fortsetter vi med artistslipp vi virkelig står inne for så jeg tror og håper dette blir et veldig bra år å avslutte det hele. DumDum Boys spiller lørdag 25. juli, rett før de lokale heltene i Staut.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags