Tett program i Drengestua

KONSERT: Ida Hansen Løntjern får med seg Vidar Sundbakken til Drengestua.

KONSERT: Ida Hansen Løntjern får med seg Vidar Sundbakken til Drengestua. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Høstprogrammet i Drengestua galleri byr på tilbakeblikk og nye inntrykk helt frem til jul.

DEL

Utstillingssesongen i Drengestua er allerede satt i gang, og på lørdag åpner konserthøsten med Christin og Morten Duo ved åpningen av Ingrid Laugslets utstilling med abstrakte landskapsmalerier.

Duoen består av Christin Andersen og Morten Ringstad, og spiller etter eget sigende en soul/blues/country/jazz-blanding med låter hentet fra blant andre Ray Charles, The Beatles, Vazelina og Ace of Base.

I oktober kommer det konserter med elever fra singer songwriter-linjen ved Musikkfolkehøyskolen Viken, i tillegg til at Ida Hansen Løntjern får med seg pianist Vidar Sundbakken.

Konserten med Hansen Løntjern sammenfaller med den internasjonale kunstutstillingen Arte+ 2018, som kommer etter Gjøvikmarkens utstilling i september og utstilling første uken i oktober med ADEN Keramikk RAKU.

I november er det tid for litt kunstnerisk mimring når Gjøvik Maleklubb har retrospektiv utstilling i forbindelse med sitt 30-årsjubileum.

Julen på Gjøvik Gård starter allerede nulte søndag i advent, med en musikalsk trio som kaller seg Spelledåsene og åpningen av årsutstillingen for Kunstgruppene i Drengestua.

Spelledåsene er Bente Kristiansen, Marit Eid og Eli Kongssund Løvstad, som akkompagnert av keyboard, fløyte og gitar fremfører flerstemte låter fra blant andre Lillebjørn Nilsen, Lisa Ekdal, samt orkestrene til både Kaizer og Bo Kasper.

8. desember avsluttes høstens konsertserie når 18 år gamle Amund Øyhus Mathisen fra Bybrua fremfører egenskrevne låter inspirert av amerikansk country.

Artikkeltags