Gå til sidens hovedinnhold

Dokka Sport avgjorde toppkampen i OA-ligaen på overtid

Artikkelen er over 2 år gammel

Med en scoring to minutter før slutt ordnet spillende trener Espen Haugerud 2-1 seier til Dokka sport over Vardal. Nå er tetstriden i OA-ligaen vid åpen.

Etter en jevn første halvtime var det Dokka som kom til den første store sjansen, men Vardals Sebastian Stegane avverget med nød og neppe til corner.

Så åpnet det seg litt mer opp i begge ender av banen. Vardal produserte tre store farligheter uten å finne veien til nettmaskene. Hjemmelaget var best på tampen av omgangen, men lagene gikk til pause på 0–0.

Andre omgang startet som den første: Dokka slo langt og kriget i duellene. Etter 50 minutter gjenvant de ballen høyt i banen, satte fart og rundet av begge stopperne hos hjemmelaget før ballen ble kontant satt i nettmaskene av Mads Mario Enriques Tollefsrud.

Annullert for offside

Etter scoringen tok hjemmelaget mer og mer over banespillet. De produserte mange sjanser, og fikk en flott scoring annullert for offside i det 55. minutt.

Det ble skapt en rekke sjanser foran Dokka-keeperen, men ballen ville ikke i mål. Ikke før Adis Jakupovic fant Øystein Larsen innenfor 5-meteren. Larsen gjorde ingen feil, og skapte balanse i regnskapet.

Vardal måtte unnvære flere av sine faste spillere til denne kampen, og stilte med nyervervelsen Espen Wobbes på venstreback fra start.

Sterk borteseier

I tillegg kom Didrik Wang inn på høyreback midtveis i omgangen. Sistnevnte var en stadig trussel offensivt og fikk en nydelig scoring annullert for offside.

I sluttminuttene tok Dokka godt vare på en overgang. Ballen havnet til slutt hos Espen Haugerud som - i mistenkelig offside-posisjon - satte ballen i mål og avgjorde toppkampen..

Dermed tok Dokka Sport en sterk borteseier og skapte samtidig spenning i toppen av OA-ligaen.

Fakta

OA-ligaen i fotball:

Vardal – Dokka Sportsklubb 1–2 (0–0)

Scoringer: 0–1 Mads Mario Enriquez Tollefsrud (50), 1–1 Øystein Larsen (64), 1–2 Espen Sæther Haugerud (88)

Dommer: Samir Krndzija

Gult kort: Markus Øyhus (19), Espen Sæther Haugerud (51), begge Dokka Sportsklubb

Tilskuere: 50

Kommentarer til denne saken