Dokka møter Sander i opprykkskamp lørdag

Mads Mario Tollefsrud (f.v), Stian Kristiansen Haugen og Christer Sveen skal ut i kvalifseringskamper lørdag.

Mads Mario Tollefsrud (f.v), Stian Kristiansen Haugen og Christer Sveen skal ut i kvalifseringskamper lørdag. Foto:

Dokka sportsklubb møter Sander i kvalifiseringskamp for opprykk til 4. divisjon. Kampen spilles på Storhamar lørdag. Om Dokka-seier fører til direkte opprykk, eller en ny kvalik-kamp, avhenger av om Raufoss 2 beholder plassen i 3. divisjon et par timer tidligere.

DEL

I den andre kvalifiseringskampen møtes Moelven og Elverum 2. Om det blir direkte opprykk på vinnerne av disse to kampene, eller om vinnerne må møtes til finalekamp, avgjøres et par timer tidligere på Gjøvik stadion og på Orklas kunstgressbane i Fannrem. Da spiller FK Gjøvik-Lyn mot Raufoss 2 og Orkdal mot Tiller. Dersom Raufoss 2 beholder plassen – enten ved seier over FK Gjøvik-Lyn eller at Orkla ikke slår Tiller – så rykker begge vinnerne av kvalifiseringskampene opp i 4. divisjon. Dersom Orkla slår Tiller og Raufoss 2 ikke tar tre poeng mot FK Gjøvik-Lyn så må vinneren av oppgjørene Moelven – Elverum 2 og Dokka – Sander spille finale om det som da blir en ledig plass i 4. divisjon.

Raufoss 2s skjebne får også konsekvenser for å beholde plassen i 5. divisjon/rykke opp fra 6. divisjon. Her møtes Lunner og Leiret (fra Elverum) og Rena – Dombås i kvalifiseringskamper. Lunner og Rena ble nummer sju i sine 5. divisjonsavdelinger, mens Leiret og Dombås ble nummer en og to i kvalifiseringsturneringen mellom vinnerne i de fem 6. divisjonsavdelingene. Disse kvalifiseringskampene spilles neste helg.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags