Lek deg sprek på Gjøvik gård

Kom og lek: Ine Gulbæk og Ann Kristin Johansen er klare til å være med å lede lekeaktivitetene på Gjøvik gård i høst.

Kom og lek: Ine Gulbæk og Ann Kristin Johansen er klare til å være med å lede lekeaktivitetene på Gjøvik gård i høst.

Artikkelen er over 2 år gammel

I år som i fjor har DNT Gjøvik og omegn et tilbud for barn mellom 6–10 år. Hver onsdag kveld fram til jul vil dette være en gratis lekeaktivitet i sving på Gjøvik gård.

DEL

– Vi har fått 200 tusen kroner av Bufdir i prosjektmidler og vil starte opp aktiviteten «Lek deg sprek» igjen på Gjøvik gård, sier daglig leder Ann Kristin Johansen i DNT Gjøvik og omegn.

– Målsettingen er å vise at det går an å være aktiv ute og at vi kan inspirere enda flere til å bruke natur og friluftsliv som en naturlig aktivitetsarena i hverdagen. Her blir det spennende og morsomme uteleker og aktiviteter der barna vil lære å bruke det som er ute. Man må ikke nødvendigvis kjøpe masse ting for å kunne drive. Det vil bli balleker, tautrekking, utebowling, ringleker og natursti. Det kommer til å bli en fast aktivitet hver onsdag kveld fram til 12. desember. Under markensuka må vi flytte opp til Øverby ellers blir vi alle kveldene på Gjøvik gård. I høstferieuka blir det pause. Det er en forutsetning at foresatte er med. Det er hyggelig at barn og voksne kan gjøre noe sammen, sier Johansen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken