Direkte på OA-TV lørdag klokka 15.00: – Det blir en krig, men vi skal holde fortet

Petter Tallerud Bakkelund gleder seg til lørdagens lokalderby mot Reinsvoll på KK-plassen.

Petter Tallerud Bakkelund gleder seg til lørdagens lokalderby mot Reinsvoll på KK-plassen. Foto:

Petter Tallerud Bakkelund møter mange kjente fjes på den andre banehalvdelen i lørdagens lokalderby mellom Kolbu/KK og Reinsvoll.

DEL

Det tilspisser seg skikkelig i toppen av 4. divisjon. Alle de tre topplagene – FK Toten, Gran og Løten – har avgitt poeng de siste rundene. Det har gitt Kolbu/KK og Reinsvoll muligheten til å blande seg inn.

Lørdag møtes de to formlagene til en real nabodyst på KK-plassen. Der møtes flere tidligere lagkamerater, selv om Kolbu/KKs tvillingpar, Henrik og Håvard Gramm Myhre, er utenlands og er ikke tilgjengelig.

– Vi skal klare oss likevel. Henrik har vært litt skadeplaget den siste tida, mens Håvard var knallgod sist. Dessuten får vi et par spillere tilbake fra skade, sier Petter Tallerud Bakkelund.

Mye på spill

Han er en av flere spillere født i 1996 som var på det gode interkretslaget til Raufoss i 2015. De nevnte tvillingene er to andre, mens enda flere er å finne på Reinsvolls nyopprykkede lag.

Trener for Raufoss-laget den gang var Kurt Andersen. Han er i dag trener for Reinsvoll. Sammen med Umar Malik trente han i fjor Raufoss G16-lag. Nå er Malik trener for Kolbu/KK.

Med andre ord; det står atskillig mer på spill enn bare poengene i denne nabofighten.

– Bortsett fra FK Toten er Reinsvoll den kampen vi har sett mest fram til denne sesongen. Det blir en skikkelig krig, men vi har skapt et fort på hjemmebane, og det fortet skal vi holde, bedyrer den elegante midtbanespilleren.

Bedre og bedre

Han var med på Raufoss' gode lag i 2015 en halv sesong, før han returnerte til Kolbu/KK. Etter en litt trøblete start har både Petter og de andre kolbuingene kommet i siget.

– Det så litt stygt ut med bare fire poeng på de fire første kampene. Etter det er vi blitt bedre og bedre. Vi begynner å nærme oss måten Umar ønsker å spille.

Nå har Kolbu/KK fem strake seirer og nærmer seg topplagene.

– Klarer vi å vinne de to siste kampene før ferien, vil vi få kontakt. I tillegg har vi alle tre på hjemmebane til høsten. Det kan bli spennende, sier Petter.

– Med kaptein Henrik Gramm Myhre fraværende, er det du som får kapteinsbindet mot Reinsvoll?

– Det vet jeg ikke. Jeg får godprate litt med Umar på treningen fredag, så får vi se, sier han med et smil.

Tommy Gjestvang Svendsen gleder seg til de to siste kampene i vårsesongen mot Kolbu/KK og FK Toten.

Tommy Gjestvang Svendsen gleder seg til de to siste kampene i vårsesongen mot Kolbu/KK og FK Toten. Foto:

Jobbet i fem år

Reinsvoll er bare to poeng bak Kolbu/KK etter tre seirer og en uavgjort på de fire siste kampene.

Tommy Gjestvang Svendsen, hovedtrener sammen med Kurt Andersen, er svært forventningsfull foran vårsesongens to siste kamper.

– I fem år har vi jobbet for å komme opp på nivået til kolbuingene. Nå vil vi passere dem på tabellen med seier, sier han.

Reinsvoll planlegger å lage en skikkelig ramme rundt hjemmekampen mot FK Toten neste helg. Den kampen vil gå på nye Åklevoll.

FK Toten skal for øvrig ut i toppkamp denne lørdagen borte mot Gran. I 5. divisjon – OA-ligaen – er det toppkamp mellom Vardal og Dokka Sport.

Kampen mellom Kolbu/KK og Reinsvoll går direkte på oa.no lørdag med kampstart klokka 15.00.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags