Direkte på OA-TV: FK Gjøvik-Lyn inviterer «halve byen» til fotballfest 18. mai

 Jesper Sydbøge, Dag Alexander Olsen, Rocky Lekaj, Stian Akernes og Per Kristian Jansen holdt scoringsshow i forrige hjemmekamp mot Kongsvinger 2. Blir det ny seier mot Steinkjer?

Jesper Sydbøge, Dag Alexander Olsen, Rocky Lekaj, Stian Akernes og Per Kristian Jansen holdt scoringsshow i forrige hjemmekamp mot Kongsvinger 2. Blir det ny seier mot Steinkjer? Foto:

I forbindelse med A-lagets kamp mot Steinkjer 18. mai, inviterer FK Gjøvik-Lyn andre fotballklubber og idrettslag i Gjøvik til stadion.

DEL

– Jeg deltok i et møte mellom kommunen og idrettslagene i Gjøvik i vinter. Der tok jeg til orde for et bredere samarbeid. Dette er FK Gjøvik-Lyns første initiativ i så måte, forteller sportslig leder Dag Erland Olsen i FK Gjøvik-Lyn.

Foruten fotballklubbene i Vind, Vardal, Varde, Snertingdal, Redalen og Biri, er også hockey-, håndball-, orientering-, friidrett-, skøyter-, ski, og atletklubben i byen invitert.

Håper på en festdag

– Det er mulig jeg har glemt noen. I så fall beklager jeg det. Uansett ønsker vi å få med flest mulig av medlemmene i alle klubber i byen og kommunen for øvrig. De som kommer i sine egne klubbdrakter, kommer gratis inn, forteller Dag Erland Olsen, som håper lørdagens 3. divisjonskamp mot Steinkjer kan bli en festdag på Gjøvik stadion.

Trener Espen Haug er veldig fornøyd med sesongstarten som har gitt 12 av 15 mulige poeng.

– Vi hadde et feilskjær mot Strindheim (0-4), ellers har vi fortjent alle poengene vi har tatt, sier han.

Må være på

De tre bortekampene har gitt ni poeng og solide 6–1 i målforskjell. Hjemme på Gjøvik stadion er det blitt hele ti baklengs på tre kamper (cup inkludert).

– Vi er ikke bedre enn at vi må være på i hver eneste kamp, fortsetter Haug og viser til at Steinkjer ligger i bunnen av tabellen med ett fattig poeng.

Med både Rocky Lekaj og Dag Alexander Olsen i scoringsform bør det bli en ny seier – og dermed klart for en skikkelig toppkamp mot Ranheim 2 i Trondheim neste helg.

Har du ikke mulighet til å se kampen fra tribuneplass, er det ingen grunn til å fortvile; OA-TV sender FK Gjøvik-Lyn – Steinkjer direkte med kampstart lørdag 18. mai klokka 14.00.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags