Menyen i helga er både lang og variert. Det hele starter med NM i functional fitness, en stadig voksende sport med utgangspunkt i styrke- og basistrening.

Her er Gjøviks verdensmester for lag, Morten Rasch Arnesen, en av favorittene til en NM-medalje, og du kan følge hele mesterskapet fra Stavanger direkte på OA-TV både lørdag og søndag.

Lokalt står lørdagen i fotballens tegn. Raufoss spiller hjemme mot KFUM Oslo med kampstart klokka 15.00. Vi sender som vanlig i radiooverføring i samarbeid med Radio Toten, denne gang med Knut Befring som kommentator.

En time seinere er det klart for to svært viktige kamper i 3. divisjon. SK Gjøvik-Lyn tar imot Gjelleråsen til en skikkelig toppkamp på Gjøvik stadion, mens FK Toten skal prøve å ta poeng mot et annet opplag; Elverum.

Begge kampene overføres direkte på OA-TV.

Søndag kan vi for første gang tilby fransk fotball, og det er ikke en hvilken som helst kamp som står på sendeplanen klokka 20.45: PSG med hele sitt stjernegalleri hjemme mot Lyon.

Men det er ikke alt; du har også mulighet til å få med deg norgescup i landeveissykling, junior-NM i bordtennis, Trond Mohn Games i friidrett, Formula Offroad på Hønefoss og en rekke håndball- og fotballkamper.

Mandag spiller Raufoss 2 bortekamp mot Kongsvinger 2, og hold av onsdagen til en skikkelig godbit; da sender vi cupbataljen mellom HamKam og Raufoss med avspark klokka 18.00.

Se hele menyen på direktesport.no

Her er lørdagens høydepunkter:

Her er søndagens høydepunkter:

Mandag:

Onsdag: