Gå til sidens hovedinnhold

Direkte på OA-TV: Få med deg lokalfotball, fransk toppkamp og NM i functional fitness

Det er klart for en ny, fullspekket helg med direktesendinger for OAs sportsinteresserte abonnenter.

Menyen i helga er både lang og variert. Det hele starter med NM i functional fitness, en stadig voksende sport med utgangspunkt i styrke- og basistrening.

Her er Gjøviks verdensmester for lag, Morten Rasch Arnesen, en av favorittene til en NM-medalje, og du kan følge hele mesterskapet fra Stavanger direkte på OA-TV både lørdag og søndag.

Lokalt står lørdagen i fotballens tegn. Raufoss spiller hjemme mot KFUM Oslo med kampstart klokka 15.00. Vi sender som vanlig i radiooverføring i samarbeid med Radio Toten, denne gang med Knut Befring som kommentator.

En time seinere er det klart for to svært viktige kamper i 3. divisjon. SK Gjøvik-Lyn tar imot Gjelleråsen til en skikkelig toppkamp på Gjøvik stadion, mens FK Toten skal prøve å ta poeng mot et annet opplag; Elverum.

Begge kampene overføres direkte på OA-TV.

Les også

Han er Gjøviks ukjente verdensmester – nå har Morten (24) flyttet tilbake til hjembyen

Søndag kan vi for første gang tilby fransk fotball, og det er ikke en hvilken som helst kamp som står på sendeplanen klokka 20.45: PSG med hele sitt stjernegalleri hjemme mot Lyon.

Men det er ikke alt; du har også mulighet til å få med deg norgescup i landeveissykling, junior-NM i bordtennis, Trond Mohn Games i friidrett, Formula Offroad på Hønefoss og en rekke håndball- og fotballkamper.

Mandag spiller Raufoss 2 bortekamp mot Kongsvinger 2, og hold av onsdagen til en skikkelig godbit; da sender vi cupbataljen mellom HamKam og Raufoss med avspark klokka 18.00.

Se hele menyen på direktesport.no

Les også

«Ny» midtstopper best på spillerbørsen: – Jeg har aldri spilt noe annet enn back

Her er lørdagens høydepunkter:

Her er søndagens høydepunkter:

Mandag:

Onsdag:

Les også

Stolt totning fikk Mjøsprisen «Hold dampen oppe»

Les også

En ekte Toten-cowboy og en amatørkusk fra Skien vekker oppsikt med denne hesten

Kommentarer til denne saken