Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjer i Vestoppland mandag 8. april

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er Oppland Arbeiderblads kalenderoppføringer mandag 8. april.

Etnedal

Hobby/møte

Etnedal Seniordans: Etnedal Seniordans har aktivitet kvar måndag. Etnedal sentralskole, kl. 16.00.

Gjøvik

Annet

Gjøvik Frivilligsentral avd. Sentrum kl. 9-15: Gjøvik Frivilligsentral avd. Sentrum (Furubakken) har åpent mandag-torsdag fra kl. 09.00-15.00. Gjøvik frivilligsentral, avdeling sentrum, kl. 09.00–15.00.

Trim: Trening med fokus på kondisjon, styrke og balanse. Passer for de som kan gjøre øvelser uten støtte. Ingen påmelding. Egenandel. Kontaktinformasjon: Rådgivningstjenesten 65+, tlf. 61148694/95. Biri Idrettspark, Klomsteinrovegen 55, kl. 10.00–11.30.

Barn/familie

Småbarnstreff på Gjøvik Frivilligsentral: Et møtested for småbarnsforeldre med barn mellom 0-2 år. Gjøvik Frivilligsentral avd. Sentrum, Furubakken, kl. 11.00–13.00.

Hobby/møte

Temakveld: Lage kakestikkere. Vårnesbygningen Eiktunet Gjøvik, kl. 19.00–21.00.

Sport/friluft

Yoga & Mindfulness på Otium Spa: Kurset «Mindful Yoga» startet i januar og varer ut mai. Drop-in er mulig. For mer info og påmelding, se www.karamdev.com. Drop-in kan også bestilles direkte via Vipps; velg «Kjøp og betal», søk opp Karamdev Yoga og velg ønsket kurs. Otium spa, Strand Hotell, kl. 11.00–12.15.

LHL Gjøvik Turtrim: Fra parkeringsplassen på Øverby, kl. 11.00.

Gran

Annet

LHL Mandagskafeen: Mat, sosialt samvær, bingo. LHL Senter Hadeland, Øvre Hovsgutua 57, Gran, kl. 11.00.

Jaren Sanitetsforening har møte: Jaren grendehus "Marienlyst", kl. 19.00.

Hobby/møte

Parkens Venner: Formiddagskaffe og boccia-spilling. Gran Idrettspark, kl. 11.00.

Påskedekorasjoner med Tina blomsterhandler: Brandbu Bygdekvinnelag inviterer til inspirasjonsmøte med Tina Martinsen - Blomsterhandleren på Granstunet, mandag 8. april kl. 19.00 på Trivselshuset i Brandbu. Tina og hennes medhjelper Anna vil vise oss hvordan lage påskedekorasjoner av de lekreste blomster og tilbehør. Gled dere til en kveld med blomster i vakre farger, lukten av vår og påske og en blomsterhandler lidenskapelig opptatt av blomster og planter! Vi serverer gulrotsuppe m/rundstykker. Utlodning med dekorasjonene som gevinster! Alle er hjertelig velkomne til en inspirerende kveld!. Trivselshuset i Brandbu, kl. 19.00.

Sport/friluft

LHL Hadeland, trim for begge gruppene: Trivselshuset i Brandbu, kl. 10.00.

Kondistreninga Gran: Intervalltrening for alle. Tilpasset fart og intensitet!. Hadeland vgs, hovedinngang nede, kl. 18.00–19.00.

Lunner

Annet

Mandagskafe´på Lunner Omsorgssenter: Frivillige lag og foreninger er verter for kafe´en som holder til i lokalene på Lunner Omsorgssenter. Kafe´en serverer kaffe og vafler og beboere. Ansatte, pårørende og alle andre er hjertelig velkomne. Lunner Omsorgssenter,Kalvsjøhagen 23, Lunner, kl. 11.00–13.00.

Sport/friluft

Mandagstrimmen: Spinning, styrke, balanse og tøyning. Gruppen blir drevet på frivillig basis, kom og tren med oss! Kr. 20 pr. gang for bruk av utstyr mm. Frøystad, Nærværelset Roa, kl. 09.00–10.00.

Petanque: Et ballspill som passer for alle uavhengig av form, i regi av Lunner Frivilligsentral. Lunner Frivilligsentral-Frøystad (gamle handelskolebygg underetasje), kl. 11.00–13.00.

Nord-Aurdal

Annet

Møtestedet Stabburshella: Møtestedet Stabburshella er åpent: Mandager kl. 16.00-20.00. Onsdager kl. 16.00-20.00. Fredager kl. 11.00-15.00. Vi holder åpent tre dager i uken hvor formidling av kunnskap om rus og avhengighet er en sentral del av Stabburshellas virksomhet. Informasjon og bilde: Stabburshella, www.stabburshella.no. Stabburshella, kl. 16.00–20.00.

Hobby/møte

Seniordans på Vikatunet: Fagernes Seniordans øver hver mandag unntatt helgedager på Vikatunet på Fagernes. Vikatunet, Fagernes, kl. 17.00–19.30.

Miljøtrening med Valdres Hundeklubb: Hver mandag kl. 19.00 har vi miljøtreninger. Dette er et tilbud for alle som ønsker å omgås andre likesinnede, og som vil knytte tettere bånd med sine firbeinte venner. Vi møtes til uhøytidelig samvær og trening på Granatplassen, klubbens treningsbane 6,5 km nord for Fagernes. Holdalsfoss, kl. 19.00.

Sør-Aurdal

Hobby/møte

"Kaffekroken" med Sør-Aurdal Røde Kors: Sør-Aurdal Frivilligsentral inviterer til "Kaffekroken" med Røde Kors Omsorg. Hver mandag er det driftige damer som lager kaffe og vafler på Solbraut, nettopp for at du skal kunne komme for å kose deg med en kopp kaffe sammen med andre. Der går praten lett rundt bordene og de har litt forskjellig de finner på. Ansvarlig: Mona. Informasjon og bilde: Sør-Aurdal Frivilligsentral, www.sor-aurdal.frivilligsentral.no. Solbraut, kl. 11.00–12.30.

Vestre Toten

Sport/friluft

Miljøtrening for hund hos Gjøvik hundeklubb: Mandager 17:30 – 18:00 Valpetrening for valper opp til ca. 6 mnd. 18:00 – 19:00 Miljøtrening for unghunder og nybegynnere Her er det miljø- og sosialtrening for de litt eldre hundene. Her øver vi også på at hunden ikke trenger å hilse på alle og skal holde kontakten med deg, i tillegg til enkle øvelser som sitt og ligg, med mye forstyrrelser rundt. Disse treningene passer godt om du har en unghund, eller er nybegynner og ønsker å begynne enkelt. Eksempler å ting vi trener på: – innkalling – håndteringstrening – enkle øvelser som sitt/bli, ligg/bli – passeringstrening mellom andre hunder – hilse pent Man kan også drive egentrening dersom man f.eks ønsker å generalisere spesielle øvelser i forstyrrende miljø. Bureiservegen 7, Raufoss, kl. 17.30.

Kommentarer til denne saken