Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjer i Vestoppland fredag

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er Oppland Arbeiderblads kalenderoppføringer for fredag 26. april.

Gjøvik

Annet

Fretex Gjøvik: Bli med på skattejakt! Vi tar imot og selger brukte klær, sko og krims (krims = det meste av andre ting: som vesker, vaser, servise, glass, kopper m.m.). Åpningstider: - Tirsdag kl.10.15-16.00 - Onsdag kl.10.15-16.00 - Torsdag kl.10.15-18.00 - Fredag kl.10.15-16.00 Kombiner gjerne med lunsj på PULS-Ditt værested. Velkommen!. Fretex Gjøvik, Ringveien 8b, 2816 Gjøvik, kl. 10.15.

Kafè på PULS-Ditt værested: PULS – Ditt værested med hvilepuls og god atmosfære, fylt med kjærlighet, raushet og glede! Kafè, Kultur og Helse i et inspirerende fellesskap! All mat er glutenfri, og vi tilpasser også i fht andre allergier. Åpningstider: - Tirsdag kl.11.00-16.00 - Onsdag kl.11.00-16.00 - Torsdag kl.11.00-18.00 - Fredag kl.11.00-16.00 Kombiner gjerne med en skattejakt på Fretex Gjøvik. Velkommen!. PULS-Ditt værested, kl. 11.00.

Formiddagstreffet i Engehaugen kirke: Formiddagstreffet i Engehaugen kirke får besøk av Ellev Revling Holm med tema "Glede". Bevertning. Engehaugen kirke, Gjøvik, kl. 11.00.

Musikk

Fredagspuls - Minikonsert med Grete Kvingedal: Siste fredag i hver måned er det Fredagspuls! Denne fredagen er det Grete Kvingedal som har minikonsert hos oss. Med seg har hun Kåre Dale på trekkspill, orgel og bass! Dette blir en vårlig godbit du bør få med deg! Ta med en venn eller fler og kom! Kombiner gjerne med en deilig lunsj hos oss og spennende skattejakt på Fretex. Velkommen!. Ringveien 8b, kl. 13.00.

Fredagspuls - Minikonsert med Grete Kvingedal: Denne fredagen er det Grete Kvingedal som har minikonsert hos oss. Hun er en kunstner som spiller på flere strenger; dikter, maler, musiker og sanger. Med seg har hun Kåre Dale på trekkspill, orgel og bass! Dette blir en vårlig godbit du bør få med deg! Ta med en venn eller fler og kom!. Ringveien 8b, kl. 13.00.

Sang til månen - Gunda Marie Bruce og Gjøvik trio: På denne konserten har Gjøvik trio med seg sopranen Gunda-Marie Bruce, en meget etterspurt sanger, som har opparbeidet seg et stort publikum. Av programmet kan vi nevne Mendelssohns Pianotrio i d-moll og er rekke perler fra operalitteraturen. Gjøvik trio er Marieke Bettman – fiolin, Ida Malene Christensen - cello og Mira Hsin-Bei Lee Sagmo - piano. Konserten er del av Sparre Olsen-dagene. Gjøvikhallen, kl. 21.00– kl. 21.00.

Gran

Annet

Bowls i Trivselshuset: Sosialt spill som alle kan være med på! Hver fredag spilles det Bowls i Trivselshuset i Brandbu. Dette er et lav-terskel kulespill med to lag. Spillet trenger ingen forkunnskaper - det er bare morsomt og sosialt. Vi spiller for å ha det gøy! Bowls kan også spilles sittende. Hygge og litt bøy og tøy. Vi har en sosial stund i forkant av spillet med kaker og kaffe. Alle er hjertelig velkommen!. Trivselshuset i Brua, kl. 12.00.

Lunner

Annet

BruktBokBua Med Mere: Salg og innbytte av bøker. 2 mot en, vi bytter maks 20 bøker og du må kjøpe minst en. Salg av brukte møbler, ting, klær m.m. Velkommen. Korsrudlinna 1, 2740 Lunner, kl. 13.00– kl. 17.00.

Nord-Aurdal

Annet

Møtestedet Stabburshella: Møtestedet Stabburshella er åpent: Mandager kl. 16.00-20.00. Onsdager kl. 16.00-20.00. Fredager kl. 11.00-15.00. Vi holder åpent tre dager i uken hvor formidling av kunnskap om rus og avhengighet er en sentral del av Stabburshellas virksomhet. Informasjon og bilde: Stabburshella, www.stabburshella.no. Stabburshella, kl. 11.00– kl. 15.00.

Hobby/møte

Fredagslunsj på Vikatunet: Nord-Aurdal Frivilligsentral arrangerer fredagslunsj på Vikatunet hver fredag. Enkel lunsj og hyggelig matfellesskap fra kl. 12.00. Informasjon og bilde: Nord-Aurdal Frivilligsentral, www.nord-aurdal.frivilligsentral.no. Vikatunet, Fagernes, kl. 12.00.

Sør-Aurdal

Hobby/møte

Trening med Frisklivssentralen i Sør-Aurdal: Frisklivssentralen i Sør-Aurdal har trening og frokost (medbrakt) i festsalen under Sør-Aurdalsheimen på fredager. Trening som passer for deg som synes kommersielle treningsformer blir for intensive. Du liker å trene i gruppe og ønsker å komme i bedre form generelt, få bedre styrke, utholdenhet og balanse. Målsetting er at hver deltager skal oppleve mestring, glede og få treningsutbytte på sitt nivå. Den som vil tar med matpakke slik at vi kan spise frokost sammen etter treningen. Frisklivssentralen ordner med vann og kaffe for den som ønsker det. Fredager kl. 08.00-09.00. Frokost fra kl. 09.00. Ta kontakt med Frisklivssentralen om du ønsker å delta eller se hva dette er. Informasjon: Sør-Aurdal Kommune, www.sor-aurdal.kommune.no Bilde: Frisklivssentralen via Facebook. Sør-Aurdalsheimen, kl. 08.00.

Kommentarer til denne saken