Sjøvegan-drapet opp for retten

En 38 år gammel mann møter i Nord-Troms tingrett tiltalt for drapet på 59 år gamle Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998.

Mannen nekter straffskyld.

Ny brexit-avstemning

Etter et rungende nei i Underhuset til skilsmisseavtalen som er forhandlet fram med EU, ber statsminister Theresa May de folkevalgte ta stilling til om Storbritannia i stedet skal gå ut av EU uten en avtale.

En avstemning er ventet på kvelden.

Dom mot Manafort

President Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort får utmålt sin straff i en sak som gjelder ulovlig lobbyvirksomhet for ukrainske politikere.

Dommen kommer bare dager etter at Manafort ble dømt til snaut fire års fengsel for økonomisk kriminalitet.

Mann framstilles for fengsling

Den 36 år gamle mannen som er siktet for drap og drapsforsøk på slektninger i Bergen, framstilles for varetektsfengsling i Bergen tingrett.

Påtalemyndigheten vil be om lukkede dører.

Spørretime i Stortinget

Det er muntlig og ordinær spørretime i Stortinget, hvor samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp), klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) deltar på førstnevnte.

Det er sendt inn spørsmål til finansministeren, helseministeren, næringsministeren, arbeids- og sosialministeren, justis- og innvandringsministeren, fiskeriministeren og olje- og energiministeren.