En beruset kvinne ble innbrakt til sentralarrest fra ei privat hytte i Trysil rundt klokka 00.30 i natt, melder politiet i Innlandet. Kvinnen hadde knust noe inventar og vært utagerende ovenfor familie og politiet. Hun er anmeldt for hendelsen.

En ung mann ble pågrepet siktet for å ha utøvd vold mot kvinne, samt kjørt i beruset tilstand i Kongsvinger. Pågripelsen skjedde rundt klokka 00.50 i natt.

Politiet bortviste en beruset mann fra utested i Brumunddal rund klokka 01.40 i natt. Mannen etterkom ikke bortvisningen og ble innbrakt til sentralarrest. Han er anmeldt for hendelsen, skriver politiet i Innlandet.

En mann ble pågrepet rundt klokka 02.30 siktet for promillekjøring fra en hytte hvor han hadde vært beruset og utagerende mot familien. Dette skjedde i Hernes i Elverum kommune. Det melder politiet i Innlandet på Twitter. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest og er anmeldt for forholdet.

341 personer er funnet døde etter at store nedbørsmengder førte til oversvømmelser og jordskred i den sørafrikanske provinsen KwaZulu-Natal, og tallet ventes å stige, melder NTB. Flere tusen er rammet av uværet ved landets østkyst, og mange er fortsatt savnet. Det regnes som den verste værkatastrofen i Sør-Afrikas historie.

Mats Zuccarello uten målpoeng i 3-2-seieren over gamleklubben Dallas Stars i natt, melder NTB. Dermed jakter han fortsatt på sitt 500. målpoeng i grunnserien i NHL. Nordmannen har scoret 162 mål og slått 337 assists, til sammen 499 målpoeng. Medregnet sluttspill har han 546 målpoeng.

Kraftige eksplosjoner i Kyiv, Kharkiv og Kherson i Ukraina i natt. Flyalarmen skal ha gått over hele landet. Nyhetsbyrået Reuters siterer lokale medier på at det ble hørt kraftige eksplosjoner både i Kyiv og i havnebyen Kherson i sør, men legger til at de ikke har kunnet verifisere opplysningene. Flere boligområder i Kharkiv, Ukrainas nest største by, blir angrepet med artilleriild, sier guvernør Oleh Synebugov, ifølge CNN.