Etterlyser bilfører

En fotgjenger ble påkjørt i krysset Prost Bloms Gate og Jørgen Moes gate i Gjøvik. Fotgjengeren var beruset og ble kjørt til sykehus. Sjåføren skal ha stoppet etter ulykken, men så kjørt videre. Politiet ber bilføreren melde seg.

Nachspiel-brann i Elverum

Brannutrykningen til en leilighet i Elverum klokka fire i natt skyldtes en svidd pizza. To personer ble vekket og kjørt til sykehus på grunn av røyken. Politiet oppretter sak på forholdet.

Bilfører stakk av etter ulykke

Politiet har pågrepet mannen de mener stakk av fra en møteulykke på riksvei 13 ved Voss. Brannvesenet meldte om ulykken like etter klokken 18.30 i går kveld. En mannlig bilfører satt fastklemt med det politiet beskrev som kritiske skader.

Føreren av den andre bilen stakk fra stedet og forsvant inn i skogen. Litt før klokken 23 opplyste politiet at de hadde pågrepet en mann i 20-årene. Han er ikke alvorlig skadd, men er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

Døde etter påkjørsel

Det ble gitt livreddende førstehjelp etter at en fotgjenger ble påkjørt på Brunlanesveien i nærheten av Tanum i Larvik kommune i natt. Politiet fikk melding om ulykken klokken 02:35.

Litt før klokken 04:00 opplyser politiet på Twitter at fotgjengeren er bekreftet død, men at de pårørende ikke er varslet.

Hovland med solid runde

Viktor Hovland endte med fem birdier og to bogeyer i PGA-tourmesterskapet i går. Nordmannen har levert stabilt i Atlanta og ligger på 22. plass etter tre av fire runder. Lynnedslag i nærheten av banen gjorde at starten på runden ble utsatt. På grunn av dårlig vær, ble spillet stanset da han hadde gått tolv av atten hull.