Arrestert på utested

En yngre, beruset mann ble arrestert etter å ha oppført seg under pari på et av Hamars utesteder. Mannen skal ha forstyrret ordenen. Han skal og ha forulempet stedets dørvakter samt politiet da han ble arrestert rundt halv ett i natt. Mannen er anmeldt for forholdene.

Kjørte på elg

To personer klaget på smerter og ble kjørt til sykehus for sjekk etter en elgpåkjørsel i Kongsvinger. Fallviltgruppa tar seg av den skadde elgen og politiet oppretter sak på ulykken.

Bygårdbrann i Trondheim

I alt 18 beboere fra en nabogård er evakuert etter brann i et ubebodd bygg i Trondheim sentrum. Det er ikke meldt om skadde.

Da politi og brannvesen kom fram til bygården i Elgeseter gate lørdag morgen, kom det mye røyk fra flere etasjer. Det ble iverksatt evakuering av nabobygg og gaten ble sperret.

Brann i bolighus på Jæren

En brann som startet i en søppeldunk i natt, har spredd seg til en flermannsbolig på Varhaug på Jæren. Politiet fikk melding om brannen klokken 3.54. Politiet jobbet i natt med å avklare om det var folk i bygget.

Eksplosjon i Helsingborg

En person ble lettere skadd i en eksplosjon utenfor et helse- og sykeomsorgslokale i sentrum av Helsingborg i natt. To vinduer ble knust og en mindre brann brøt ut som følge av detonasjonen, opplyser svensk politi.

Økt strømregning tross støtte

For en vanlig østlandsfamilie økte strømregningen med 3.900 kroner i første halvår tross en strømstøtte på nesten 10.000 kroner, viser anslag fra NVE. Tallene fra Norges vassdrags- og energidirektorat inkluderer strøm, nettleie, alle avgifter og fratrekk for den statlige strømstøtten, skriver E24.