Dette hendte i natt: Urinering i Gjøvik – mann slått ned på Lillehammer

Natt til lørdag 26. oktober har politiet i Innlandet meldt om følgende hendelser i regionen.

DEL

Klokka 23.18 stanset UP en bil på riksveg 4 på Eina. Føreren hadde ikke gyldig førerkort.

Klokka 00:20 stoppet politiet en mopedfører i Hunndalen. Føreren er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og ble tatt med inn til politistasjonen i Gjøvik for bevisopptak. Politiet opplyser at sak opprettes.

Klokka 02:23 tar politiet en mann i 20-årene for urinering på offentlig sted i Gjøvik sentrum. Sak opprettes, melder politiet.

Klokka 03:21 har en bil kjørt av vegen i Lillehammer. Føreren, en kvinne, fikk førerkortet beslaglagt. Det meldes om minimale materielle skader og ingen personskader.

Klokka 03:46 melder politiet at flere personer har slått ned en mann i Storgata på Lillehammer, like ved Søndre Park. Vedkommende som ble slått ned, er kjørt til legevakt med lettere skader. Politiet melder senere at de har kontroll på fire av fem antatte gjerningspersoner. På morgenkvisten lørdag kan politiet opplyse at fornærmede er skrevet ut av legevakten. Politiet oppretter sak på forholdet, og opplyser at det er usikkert hvor aktive de enkelte involverte har vært.

– Bortsett fra slåssingen på Lillehammer, melder våre mannskaper om en natt med relativt få ordensforstyrrelser, sier Kjartan Waage ved Operasjonssentralen i Innlandet lørdag morgen.

Artikkeltags