Gå til sidens hovedinnhold

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag 7. januar

Artikkelen er over 2 år gammel

Tenåringer ranet med pistol

Tre gutter på 15 og 16 år ble søndag kveld ranet og truet med pistol av maskerte gjerningspersoner ved Bøleråsen skole i Ski i Akershus.

– Guttene skal ha blitt truet med pistol og kastet i bakken. De er ikke fysisk skadd, men blir ivaretatt av foreldre, sier operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt til NTB like før klokken 1.

– Flere barn betyr større utgifter

SSB-forsker mener statsminister Erna Solberg (H) tar feil om at flere barn er løsningen for velferdsstaten Norge, skriver Dagens Næringsliv.

Erling Holmøy viser til tre viktige momenter: flere barn gir flere å forsørge, oljefondet må deles på flere og nordmenn er en offentlig utgiftspost.

Jemen-samtaler

Houthi-opprørerne i Jemen åpner for samtaler om landets skakkjørte økonomi.

Opprørsleder Mohammed Ali al-Huthi sier nye samtaler «kan finne sted i Amman» eller som en videokonferanse. Opprørerne presiserer at det ikke er snakk om nye fredssamtaler denne gangen.

Golden Globe

«Bohemian Rhapsody» ble årets beste dramafilm under årets Golden Globe, den gjeveste prisen under søndagens utdeling.

Golden Globe regnes som en av de gjeveste filmprisene og gir ofte en pekepinn om hvilke filmer som kommer til å gjøre det bra på Oscar-gallaen neste måned.

– Brudd mellom RBK og FKH

Søndag kveld ble det brudd i forhandlingene mellom Rosenborg og FK Haugesund om trenerovergangen til Eirik Horneland, skriver Haugesunds Avis.

De to klubbene er uenige om kompensasjonen for Horneland og assistenttrener Karl Oskar Emberland og klarte altså ikke å komme fram til en løsning i helgen.

Kommentarer til denne saken