Det skjer på Normisjons store julesalg 28. og 29.november på Byscena Bedehuset

Foto:

Av
DEL

Innsendt Du kan få kjøpt årets julebakst. Vi har sandkaker, goro, sirupsnipper, berlinerkranser og flere tradisjonelle julekakeslag. Nystekte Totenkringler vil også komme på salgsbordet.

Mange fine julegaveting som passer for alle aldre. Hekla lyskuler til pynt i vinduet eller på bordet. Tova gryteunderlag, sitteunderlag, sokker og votter. Vi kan reklamere med tennruller som hjelper med å få fyr i ovnen.

FRIkvarteret fra Raufoss v/Pål Dæhlen, kommer med et stort utvalg av gode bøker og gaveartikler.

Åresalg

Intet julesalg uten åresalg. Her kan du få med deg gevinsten hjem med det samme. Åresalg er spennende!

Basarbord

med mange titalls gevinster. Et nydelig vevd teppe fra Gudbrandsdal, dyne og pute, dabradio, kjøttvarer, spekepølser, gavekort fra spisesteder og Skibladner er noe av det du kan vinne. Næringsdrivende i Gjøvik og omegn har sponset med gevinster.

Utlodning for barn, dokke med garderobe og seng, Lego som mange gutter kan ønske seg, spill og bøker, og mange andre fine ting.

Andakt, sang og musikk

Det er samlinger formiddag og kveld. Torsdag er det Jens Reidar Antonsen og Solveig Haugen Tusvik som er andaktsholdere. Fredag blir seniorkonsulent Svein Granerud med både formiddagen og kvelden. Gode sang og musikkrefter. Seniorkoret, Biri sang og musikklag og Liv og Fred er kjente innslag. I år får vi også besøk av et nystartet kor under navnet GROMT. Det er en livlig, godt voksen gjeng som startet opp i fjor høst, og nå kan vi få gleden av å høre koret på møtesamlingen torsdag kveld.

Gratis kaffe med nogo attåt

Her kan du slappe av sammen med kjente og ukjente, og vi spanderer gratis kaffe til alle som kommer.

Julesalg i november betyr lys, håp og fellesskap!

Artikkeltags