↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon


993 51 490

Besøksadresse

Storgata 48
2870 DOKKA
  1. Beskrivelse
Pets Labben Dyrebutikk finner du i sentrum av Dokka med parkering rett utenfor døren. Butikken på 100 kvm ble etablert i 2004. Foruten utstyr og fôr til fleste typer kjæledyr har butikken en godt utstyrt akvarieavdeling. Vi har god kunnskap og erfaring med tilpasning av utstyr og holder oss godt oppdatert på ernæring til hund og katt, og kan tilby dere kvalitetsfôr fra Orijen, Acana, Eukanuba, Purina Pro Plan, Royal Canin og Vom og Hundemat. Velkommen innom for en hyggelig prat og en god handel, med eller uten hund!
 
Pets er en faghandelskjede med dyrebutikker som ønsker å tilby deg som dyreeier det du trenger til din beste venn! I våre butikker finner du en betjening  som er lidenskapelig opptatt av dyr og dyrehold. Du finner et stort utvalg av fôr og utstyr til alle dyr og dyreeiere.

Vi satser på merkevarer, noe som sikrer deg som kunde høy kvalitet på produktene du finner i våre butikker. Vi lever av å yte deg som kunde god service og vi går jevnlig på kurs for å ha den kunnskapen vi trenger for å veilede deg. Velkommen til oss!