↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

967 41 000

Besøksadresse

Strandgata 40
2821 GJØVIK
  1. Beskrivelse

Framnes Bygg
Framnes Bygg har spesialkompetanse på rehabilitering av bad, våtrom, og sitter med mange års erfaring på dette feltet. Vi tar også separate jobber som eks. muring, snekring og rørlegging. Vi har samarbeid med maler og elektriker, og kommer på gratis befaring og gir et samlet tilbud på ønsket utført arbeid. Det er stort sett kort ventetid på befaring og utsendt tilbud. Vi bruker kun det beste av materialer/ produkter på markedet.

Avtalt arbeid utføres etter kontrakt, med oppstartsdato og avtalt sluttdato. Vi gir garanti på rehabilitering av bad, og leverer også det meste innen baderomsmøbler, dusjer/ kabinett, kraner, batteri, badekar etc. Ta kontakt med oss, det lønner seg. Vår erfaring kommer deg til nytte, det lønner seg å bruke oss!

Firmaet ble etablert i 2007 av Tony Lilleengen og Thomas Framnes og har i dag 5 håndverkere i tillegg til kontorbetjening og innleide håndverkere med spesialkompetanse, vi er etablert på Gjøvik og har Østlandet som arbeidsområde. Vi bestreber å levere solide og presise løsninger hver dag. Lang erfaring og gode referanser.

Totalleverandør innen bad og våtrom, men utfører også alt annet arbeid relatert til innvendig oppussing/rehabilitering av ditt hus. Siden oppstarten har vi utført varierte oppgaver for mange fornøyde kunder.?
Ta kontakt for befaring/tilbud fra oss, det blir som avtalt.