↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Finn de beste tilbudene på forbrukslån uten sikkerhet

Vi hjelper deg med å finne det rette forbrukslånet. Enten du trenger lån til bil, ferietur eller for å refinansiere gjeld, så kan Billigeforbrukslån.no veilede deg til det beste tilbudet. Vi har god oversikt over banker som tilbyr lån uten sikkerhet. 

 

Velg riktig bank 

Billigeforbrukslån.no kan du søke om det gunstigste tilbudet. Vi sørger for at du får lån fra den banken som passer deg best, uansett hvor i landet du bor. Med informasjon fra mer enn 30 finansinstitusjoner i kan du lett sammenligne lån og betingelser. Søk om lån fra 10 000 kr og opptil 600 000 kr fra våre nettsider. 

 

Låneeksempel: 

Effektiv rente 14,64%, 80.000 0/5 år, etabl.geb. 900, kostnad 30.666, Totalt: 110.666. Løpetid 1-15 år.

 

Mer om Billigeforbrukslån.no

Vi hjelper deg med å finne et forbrukslån, enten det er for å realisere en drøm eller for å betale plutselige og uforutsette utgifter. Hvis du sørger for å sette opp en realistisk nedbetalingsplan kan et forbrukslån være en god løsning ved mange anledninger.

 

Slik går du fram:

  1. Ved hjelp av lånekalkulatoren for forbrukslån på vår nettside kan du finne fram til lånebeløp og riktig nedbetalingsplan
  2. Du bør søke hos flere banker samtidig for å få best mulig tilbud
  3. Vurder tilbudene du får og velg det med laveste rente
  4. Med rask avgjørelse får du kreditt på dagen

Lån uten sikkerhet

Et forbrukslån krever ikke at du stiller fast eiendom som sikkerhet. Dermed er det som regel enkelt og raskt å få et slik lån. Rentene er dessuten som regel lavere enn ved kredittkortgjeld.

 

Ulike typer lån

På vår nettside kan du også søke etter ulike typer lån, enten det er til bil, mc, caravan eller ferie. Med lånekalkulatoren kan du raskt finne ut hva det vil koste deg å realisere drømmen din i dag i stedet for å spare opp penger først.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube