↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Lån til refinansiering, også med betalingsanmerkning eller inkasso

Bor du i Oppland og vil kvitte deg med dyr gjeld? Du kan spare tusenvis av kroner på å refinansiere kredittkort, smålån og kjøp på avbetaling med et billig lån uten krav til sikkerhet. Vi hjelper deg med å finne frem til den rette banken.

 

Vi hjelper deg med å samle gjelden

Med vår nettside er det enklere finne den beste løsningen når du vil samle flere kreditter, eller bare skaffe bedre betingelser på et enkeltstående lån. De største besparelsene er normalt ved en refinansiering av forbruksgjeld, men alle lånebetingelser kan normalt forbedres. Sett deg inn i hvordan du reduserer kostnadene dine og få en bedre økonomi på dagen.

 

Lån også med betalingsanmerkning

En betalingsanmerkning gjør det vanskelig å få alle typer lån og kreditter, til og med mobilabonnement. For de som har anmerkninger blir det der vanskeligere å få kontroll på gjelden. Løsningene finnes, men hva som kan gjøres kommer an på en rekke faktorer. Dette kan du lære mer om på vår nettside,

 

Refinansiere.net - refinansiering med betalingsanmerkning - les mer her.

 

Låneeksempel refinansiering med sikkerhet i bolig: 2.000.000 kr. o/25 år, Eff.rente 6,65%, Kostnad 2.033.291,-, Totalt: 4.033.291,-.

 

Slik søker du:

  1. Bruk oversikten over banker og låneagenter.
  2. Motta mange tilbud og velg den billigste løsningen.
  3. Banken som yter lånet til refinansiering vil sørge for at gjelden blir innfridd.

 

Hvis du ikke eier bolig

 

Det er enda enklere å refinansiere uten sikkerhet. Bankene lar deg få samlelån på inntil 500 000 kroner uten krav til pant. Rentene er noe høyere enn på sikrede lån, men samtidig betydelig lavere enn på blant annet kredittkortgjeld.