↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - La meglere i Gjøvik og Vestoppland by på deg

 

Leter du etter eiendomsmegler i Vestoppland? Da bør du benytte deg av Meglersmart.no. Meglersmart.no er en tjeneste som hjelper deg å hente inn tilbud fra flere eiendomsmeglere som er interessert i å selge nettopp din bolig eller hytte. Motta gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i ditt nærområde- enkelt og effektivt. På Meglersmart.no har vi samlet informasjon om alle meglerkontorene i blant annet Gjøvik.

 

I fjor ble det formidlet i underkant av 8000 boliger i Innlandet fylke. Vederlaget til megler var i snitt 59.000 ifølge tall fra Finanstilsynet. Dette er godt over landssnittet. Med andre ord så koster det å selge bolig. I Meglersmart.no ønsker vi å gjøre det enkelt å finne rett megler til ditt boligsalg.

 

På Meglersmart.no kan du lese en rekke artikler om det å selge bolig, inkludert vår artikkel om  E-takst. Artikkelen oppklarer forskjellene mellom E-takst, verditakst, tilstandsrapport og boligsalgsrapport. Du får også vite hvordan taksten settes og hvor lenge den er gyldig. 

 

Er du eiendomsmegler og ønsker å bli en del av Meglersmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected] hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.