↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

918893970
952 69 909

Besøksadresse

Sommerrovegen 33
2816 GJØVIK
  1. Beskrivelse

Sjelden mulighet ved mjøskanten

Det er noe beroligende ved å la blikket skue ut over stille vann. Nå har du en sjelden mulighet til å bo rett ved Gjøvik sentrum og Mjøsa, i Bondelia Park. Ingen andre boligprosjekter på Gjøvik kan tilby en slik beliggenhet, med vannet som nærmeste nabo, nydelige utsiktsforhold og med egen brygge.

I Bondelia Park møter moderne løsninger omgivelser med historie. Her har du nærhet til skole og barnehage, samtidig som du kan gi barna dine en oppvekst i trygge og vakre omgivelser. Soloppgangen er magisk ved Mjøsa, og du kan nye den barbeint sommer som vinter i en lun bolig med vannbåren gulvvarme.

Hvorfor dra på hytta? I Bondelia Park har du feriefølelsen med deg inn i hverdagen. Med båt på Mjøsa er veien kort til store opplevelser på vannet. Eller ta med deg kaffekoppen ned på brygga en tidlig sommermorgen og nyt utsikten og roen, med tøflene på.

Bondelia Park skal bygges ut med 60 boliger på selve indrefileten på Bondelia. Først ut er salgstrinn 1 med 18 varierte boliger fordelt med villaer, atriumhus og townhouse. Totalpriser fra kr 4.975.000. Se boligene her:https://www.bondeliapark.no/boligene