↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Bor du i Oppland og vil spare penger på å varme opp hjemmet ditt? Med en varmepumpe får du bedre varmefordeling i din bolig samtidig som du sparer strøm og penger. Tidligere har det vært vanskelig å finne gode tilbud på varmepumper og det å finne ut hva slags type varmepumpe man burde velge. Varmepumpeportalen har utviklet en tjeneste for å hjelpe forbrukere med å gjøre prosessen med å kjøpe en varmepumpe enklere og billigere. Du følger enkelt et par steg:

 

  1. Send inn din informasjon. For at du skal få de beste mulige tilbudene er det viktig at du fyller inn skjema grundig. Du starter med kontaktinformasjon og bosted. Videre skriver du opp boligtype, strømforbruk, eventuelle preferanser og lignende. 
  2. Varmepumpeportalen undersøker de beste alternativene for deg. Vi ser på informasjonen du har gitt oss og finner de leverandørene som er best egnet for akkurat deg. Hvilke leverandører som blir valgt er basert på område, preferanser og boligtype. 
  3. Du mottar flere tilbud. Du vil motta tre tilbud som du enkelt sammenligner. Du har nå tilgang til de tre beste tilbudene for din situasjon. Det beste av alt er at tjenesten er helt gratis!

 

Tilbudstjenester siden 2019

Selskapet bak varmepumpeportalen.no er relativt nytt. Lead Service AS ble startet i 2019 og begynner å få god erfaring med varmepumper. I 2020 har selskapet åpnet opp for solskjerming og varmepumper i Sverige. Lead Service jobber også med å lansere en tilbudstjeneste for mange ulike tjenester som folk trenger til hjemmet sitt. 

 

 

Hvorfor du burde kjøpe en varmepumpe om du bor i Oppland

Norge er et kaldt land, og selv om sommeren kan temperaturene droppe kraftig om nettene. Dette kan være ubehagelig om sommeren når det har vært tropisk vær hele dagen. Selvfølgelig ønsker du også et stabilt inneklima om vinteren også. Med en varmepumpe har du bedre kontroll over ditt inneklima. Ikke bare vil luften bli bedre enn med en vanlig ovn, men varmen blir også spredt jevnt. 

 

Oversikt over forskjellige typer varmepumper

  • Luft til luft: Best egnet til boliger som bruker rundt 15.000 kWh i året. Det mest populære valget og i tillegg dette å regne som en billig varmepumpe. Denne varmepumpen tar luft utenfra, varmer den opp og sender inn. Den kan også kjøle ned din bolig. 
  • Luft til vann: Egner seg best med et forbruk på over 25.000 kWh i året. Du er avhengig av vannbåren varme for denne varmepumpen. En luft til vann varmepumpe tar luft utenfra og bruker energien til å varme opp vann. Dette gjør at du bruker mye mindre strøm for å varme opp ditt hjem og varmtvann. 
  • Væske til luft: Den dyreste og mest kompliserte typen. Det er også den typen du sparer mest strøm med. En væske til luft varmepumpe har også lengre levetid enn de andre typene med rundt 20 år. 
  • Avtrekksvarmepumpe: I motsetning til de andre luft pumpene, tar en avtrekksvarmepumpe luft fra innsiden av hjemmet ditt. Denne luften blir omgjort til varme i en vannbeholder. Du kan bruke denne for både varme og varmtvann.