↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

416 05 880

Besøksadresse

Strandgata 13 c
2815 GJØVIK
  1. Beskrivelse

Vektor Prosjekt AS (tidligere Prosjektkopi AS) ble etablert i 1992 av sivilarkitekt Roar Jacobsen. Fra og være en ren kopianstalt med spesialisering innen bearbeiding og produksjon av tegninger i stort format, har virksomheten i dag utviklet seg til å være en totalleverandør av grafiske produkter og tjenester. Dagens mangfoldige tjeneste- og produktspekter har også resultert i at virksomheten er delt opp i spesialavdelinger:

 

GRAFIKK OG FOTO DIREKTE PÅ PLATE

Vi printer alt hva du kan forestille deg direkte på plate.

Fotografier av dine beste minner, unike kunstverk og nummererte serier, utstilling og eksponering av ditt arbeid, eller et budskap du ønsker å formidle.

Mulighetene er utrolige og vi elsker utfordringer!

Velg fra vårt store utvalg materialer for det perfekte resultatet. Vi bruker kun nøye utprøvde plater som gir det beste innen holdbarhet og kvalitet.

 

Vi utfører: Utsmykning av kontorer, bygg og offentlige rom. Grafikk og personaliserte bilder til hjemmet eller jobben. Eksponering av fotografier og reproduksjoner.

 

IDE, DESIGN OG KONSTRUKSJON

Med vår spesielle kompetansemiks innen arkitektur, produktdesign, grafisk design og produksjon, er vi en meget godt kompetent samarbeidspartner innen design i vid forstand, og utvikling og produksjon av 3D-produkter som for eksempel dekorelementer, emballasje, display-/butikkmateriell, messer og utstillinger, prototyper og testproduksjoner mm. 

 

-i tillegg til å levere alt det kjente, kan vi også bidra med å utvikle det hittil ukjente.

 

Enten du selv har utviklet både idé og design, eller om du ønsker at vi skal ta hånd om det hele, vil vi være din kreative og faglige samarbeidspartner. Når bred kompetanse innen tverrfaglig designkompetanse og produksjon jobber på samme lag, har man veldig gode forutsetninger for å tenke litt ut av boksen og utvikle spennende nye og unike løsninger. Med eget avansert produksjonsutstyr, kan vi på en effektiv måte også lage prototyper og testproduksjoner av nyutviklede design og produkter, før eventuell produksjon igangsettes.

 

Sammen med oss er det morro å være superkreativ!

 

DIGITAL STORFORMAT OG SPESIALPRODUKSJON

Vi kan produsere alt fra små skilt, klistremerker, bannere og rollups, esker, display og dekorelementer, til store konturskårede elementer til messer og utstillinger. I tillegg til papp og kartong, kan vi printe direkte på et vell av ulike materialer, som glass, acryl, metall og tre. Det meste kan også tilpasses og konturskjæres digitalt slik at elementene enkelt kan formes og settes sammen til ferdige esker, display, dekorelementer etc, i nøyaktig de dimensjonene og den fasongen du ønsker. Hos oss er heller ingen bestilling for liten, så hvis du trenger kun ett eksemplar til en spesiell anledning, eller en autentisk prototype for uttesting, så lager vi den enkelt og greit for deg!

 

TRYKKSAKPRODUKSJON

Vår produksjonsavdeling kan i samarbeid med nære og gode samarbeidspartnere i inn- og utland, levere svært konkurransedyktige løsninger også innen ordinær trykksakproduksjon og innen de aller fleste kategorier. Med bred fagkompetanse yter vi også profesjonell rådgivning og prosjektledelse. Vi kan faget og terminologien, og vi vet hvor de optimale produksjonsstedene finnes for ethvert produkt. Vår faglige prosjektledelse og oppfølging sikrer at våre kunder får riktig kvalitet til riktig tid og ikke minst til riktig pris!