↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

482 74 000

Besøksadresse

Fahlstrømsplass 1
2815 GJØVIK
  1. Beskrivelse

 Eiendomsmeglere som kjenner Gjøvik

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med å selge eiendom her i Gjøvik og omegn. Vi kan hjelpe deg med kjøp og salg av hytte, leilighet, hus og alle typer eiendom. Våre meglere kjenner Gjøvik og omegn godt fra bydelene langs Hunnselva og de landlige områdene i nabokommunene Østre Toten, Vestre Toten, Søndre Land og Nordre Land. Gjøvik by har utviklet seg til å bli et naturlig kommunikasjonssentrum for et stort befolkningsområde og vi kjenner alle mulighetene.

Erfarne meglere med god lokalkunnskap gjør at vi er blant de ledende eiendomsmeglerne i Gjøvik-regionen. Med god presentasjon og markedsføring gjør at vi er et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge eiendom her i området.

 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt. andel fellesgjeld.