↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

410 05 079

Besøksadresse

Tollefsrudvegen 44
2850 LENA
  1. Beskrivelse

Vår målsettning er kvalitet samt fornøyde kunder, derfor yter vi litt ekstra hver dag.

Kvalifiserte ansatte samt gode produkter garanterer dette.

Vi kan hjelpe dere med alt innen maling, tapetsering og gulvlegging.

Mulighetene er mange!

Maler
Vi tar på oss både små og store maleroppdrag. Vårt team er håndverkere som er opptatt av gode resultater og fornøyde kunder. Flasser malingen på huset, eller er det på tide med en fargeforandring inne eller ute? Vi tar oppdrag med fasadevask, fasademaling og alt av innvendig og utvendig malerarbeid. Vi har lang erfaring og gode resultater med oppussing både til eneboliger, borettslag og næringsbygg. Vi benytter kun maling av topp kvalitet som vil vare i mange.

Gulvlegging
Skal du ha nytt gulv til boligen eller hytta? Enten det er opp-pussing, maling, sliping eller rådgivning kan vi levere tjenesten til konkurransedyktige priser med god kvalitet. Våre dyktige gulvleggere har høy kompetanse og lang erfaring innen fagfeltet. Ekte tre, laminat, vinyl eller teppe? Vi kan levere det gulvet som passer til ditt bruk, enten det er i bolig eller næringsbygg. Velger du oss til å legge gulvet, kan du være sikker på et godt resultat som vil vedvare i flere år.

Tapetsering
Med tapet kan man virkelig være kreativ. Det finnes uendelige valg. Vi følger dine ønsker, eller så har vi lang erfaring og kan komme med forslag og idéer. Kontakt oss i dag!